Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hamvasztani fognak vagy...

Hamvasztani fognak vagy koporsóba temetni? Megbeszélitek ezt rokonokkal (szülők testvérek) vagy házastársatokkal?

Figyelt kérdés
Nekem egyik se tetszik :S
2011. máj. 26. 15:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem akkor már édesmindegy lesz, majd eldöntik, nekik melyik megoldás a kényelmesebb.
2011. máj. 26. 15:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Mar beszeltem a ferjemmel errol. Fontosnak erzem, hogy egyutt nyugodjunk. Azt preferalnam, hogy ne hamvasszanak es egymas mellett lehessunk. Hogy pontosan hol, arrol nem beszeltunk, csak azt tudjuk, hogy hol nem, bizonyos helyeken mondta a ferjem, hogy nem szeretne nyugodni. Kulfoldon elunk es megkertem a ferjem, hogy semmikepp ne vitesse vissza a testemet, mert mellette akarok nyugodni majd.

Nekem sem tetszik egyik sem (de kinek tetszik?), csak muszaj errol is "rendelkezni". Jobb azert, ha a masik tisztaban van vele, hogy mit akarsz.

2011. máj. 26. 17:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Hamvasztatni szeretném magam, nem szeretném foglalni a helyet, és valami szép helyen Ausztrália, Új-Zéland, újabban, Madagaszkár vagy esetleg a Galápagos szigeteken elszórni. De ha hirtelenül még fiatalon halok meg, és egyezne a vércsoportom a barátnőmével, akkor odaadnám neki a vesém és a pajzsmirigyem (ez most jutott eszembe, jó hogy feletetted kérdést, mert sokat gondolkodtam most barátnőm betegségéről). a többi szervem is vihetik, de csak gyerekek, és jó emberek akik majd tesznek valamit a Föld megóvásában (de ilyen kikötést valószínűleg nem lehet mondani). a barátomat Kubában kell majd elszórni, és anyum is a hamvasztás mellett van.
2011. máj. 29. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!