Márc15. én, ami ugy nemzeti ünnep, lehetséges hogy van piac? Ki akartam menni ma, de nem alakult ugy, vajon holnap lesz rá lehetöségem? Városban lakom
Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 20:49
1/4 anonim válasza:
Nem. Valószínű, hogy zárva lesz.
2/4 anonim válasza:
Nem, ez az egyik olyan, amit kötelező betartani. Ami nyitva lehet: étterem, hotel, mert a vendéglátóipar attól működik, hiszen valakik ilyenkor is elmennek pihenni valahova, és nincs mindenkinek hétvégi háza, a tömegközlekedés biztos működik, tűzoltóság, egészségügy, rendőrség, mert nem állhat le teljesen, ha baj van, a közművek szintén (víz, gáz, média...) viszont ami nem közérdekű szolgáltatás, azoknak kötelező betartani a szünetet.
3/4 anonim válasza:
Kisebb élelmiszer boltok is lehetnek nyitva, persze ha egyébként is van vasárnapi nyitvatartási engedélyük és szigorúan csak a tulaj dolgozhat benne aznap.
Pl. ha a boltnak du. 2-ig van vasárnap nyitvatartási engedélye, akkor, ha tulaj van benne nyitva lehet, de szigorúan csak 2-ig.
4/4 A kérdező kommentje:
hát,volt piac,vásároltam is:D tök jó volt,azthittem én is,hogy nemlett.azért köszi a válaszokat
2009. márc. 15. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!