Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha jelenleg van állandó...

Ha jelenleg van állandó lakcimem, de külföldi cimet fogok bejegyeztetni akkor lehet a mostani állandóból tartózkodási helyet csinálni?

Figyelt kérdés
Az volna a lényeg,hogy külföldön fogok élni (9-10hónapot) viszont a leveleimet szeretném megkapni. Jelenleg van állandó lakcimem,de amikor külföldi lakcimem be fog kerülni akkor lehet kérni, persze illetékkel,hogy a jelenlegi állandóm legyen a tartózkodásim? Vagy egyszerübb a külföldit állandóra, s egy teljesen új cimet tartózkodásira? Állandóból ha "másodrendüvé" válik, akkor mit kell tenni?
2011. máj. 21. 22:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Értem, de az a baj,hogy a kinti munkáltató ezt kéri, meg a kocsim sem magyar, tehát nekem jobb lenne igy, de viszont a bejelentésem megmarad a cégemben, tehát nem értem,hogy EU-n belül miért nincs TB-m ha fizetem.
2011. máj. 22. 13:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Miert nem hivod fel a TB-t? Ok majd elmondjak, hogy mi lenne a legjobb ebben a helyzetben. En nem akarlak felrevezetni, mert nem EU-ban elek.
2011. máj. 22. 17:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,tb-be bementem és ott azt mondták,hogy amig itthon vagyok munkaviszonyban addig van itthon tb-m is..
2011. máj. 31. 17:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen, ez igy van. Ezt eddig is tudtuk (azt hittem), de igy megnyugodhatsz. Nem kell kijelentkezessel bonyolitanod az eletedet.
2011. máj. 31. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!