Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy hivjak az ilyen embereket?

Hogy hivjak az ilyen embereket?

Figyelt kérdés

Mellekneveket keresek!

Ha valami tetszik neki vagy jolesik nagyon konnyen fuggove tud valni. Dohanyozik, kavezik, energia italozik es ha valami jatek le tudja kotni azzal minden nap orakat jatszik ha van ideje (Playstation, online poker stb.)

De fontos hogy egyiket sem divatbol, hanem mert ilyen gyenge lelkileg.

2011. máj. 20. 10:41
 1/9 anonim ***** válasza:
gyenge jellem, szenvedélyek rabja..
2011. máj. 20. 11:15
 2/9 Toto652_89 ***** válasza:
Ahogy írtad: Függő
2011. máj. 20. 11:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Függőségre hajlamos.

Aztán van egy nem túl szép és nem is túl magyar kifejezés: politoxikomán (addictive politoxicoman), de ez alapvetően szerekre vonatkozik.

2011. máj. 20. 11:29
 4/9 anonim válasza:
100%
szevedélybeteg, addiktív személyiség
2011. máj. 20. 11:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, mintha csak rólam írnál :D

Én boldognak nevezem az ilyen embert.

2011. máj. 20. 11:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Élvhajhász.
2011. máj. 20. 12:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet gyenge jellem: ez csak akkor, ha abba akarja hagyni, de nem tudja. És lehet boldog is, mint ahogy az egyik előttem szóló válaszoló írta :)
2011. máj. 20. 12:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt hívják lazaságnak! Én például nem is szeretem az olyan embereket, akik mindig visszafogják magukat, túl komolyak és tudatosak. Nem lehet úgy boldognak lenni (vagyis én nem tudnék, de lehet, hogy valakit ez tesz boldoggá, nem vagyunk egyformák).

Persze nyilván ennek is van egy olyan mértéke, ami már kívül esik az egészség határán, és az ugye sose jó...

Mindenesetre szerintem ez nem gyengeség semmiképp.

2011. máj. 20. 13:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Addiktiv
2023. ápr. 21. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!