Miért nyilvánítanak véleményt ha nem is ismernek?
sziasztok
leírom a gondom kicsit hosszú lesz bocsi.
miért nézik le a mai tiniket? én is 14 vagyok,sminkelek( szempilla spirál) és vasalom a hajam.nem vagyok majmoló. de rosszul esik. itt egy példa: tegnap felszálltam a buszra ( 1 megállónyira lakok de nem voltam jol) na szóval felszálltam a buszra egy öreg asszony elé. szembe volt 2 szék. eggyikre én másikra ő ült. elkezdtem mosolyogni mert a barátaim integettek. erre az öreg asszony. szép vagyok? de ilyen hülye pofával. Egyből lefagyott a vigyor az arcomról. utánna mondta felém hogy büdös retkes szutykos kur*a csak a faszt szopja. én meg csak néztem. 1 helyen szálltunk le... ráköpött a cípőmre és motyogott valamit... én meg rá kiabáltam mi baja van?! erre elment. Ő nem tudja h mit csinálok. Én bevásárolok,takarítok,segítek anyunak mindenbe,nem iszok,nem cigizek,nem drogozok. NEM TUDJÁK H MILYEN A LELKI VILÁGOM. csak az átlagot nézik. nem tudom mi bajuk van. De nagyon nem esik jól. ez miért van?? ha nem ismernek miért nyilvánítanak véleményt ha nem ismernek??
szerintem sem-.- majdnem arcon csaptam már pedig.
máskor is történt velem ilyen,azaz hasonló. De ott olyan csetepatét csaptam h nem tette zsebre. és kiderült h a szomszédom ((: csak most költözött ide. ne féljetek azóta is kuss van neki :D de akkor is felháborító. azért mert vasalom a hajam és divatos ruhákba járok... lenéz. Azt hiszi h ő váltotta meg a világot. -.-
pff az bizos hogy a pofájával töröltem volna le a köpetét!
Az ilyen szenilis öregek azt hiszik nekik mindent lehet.Ne is idegeskedj miatta, úgysincs már sok hátra neki..
nagy városban lakok. Miskolc.
amúgy én is divatosan öltözködök,és engem is szépnek tartanak. de engem is méregetnek. f*sza... de megközelebb leköpöm. mais szállok fel a buszra,elém áll egy öreg asszony fellök azt mondja,nem szállsz fel előttem öreg lány.. mondom dikkxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!