Mit jelentenek ezek a centizések?
Engem is idegesített sokáig, aztán utána néztem. Tessék:
"A
A Twitteren is használják, de nálunk főként a Facebookra jellemző, hogy a lányok dobálóznak a centiméterekkel, de ez mit is jelent? Itt is van a válasz:
12cm = teljesen megőrültem, 13cm = álmos, 14cm = unatkozok (melóban vagy otthon), 15cm = buli van, 16cm = hiányolom az ex-em, 17cm = nagyon boldog, 18cm = tanulok vagy melózok, 19cm = idiótán szerelmes,
20cm = szexuálisan kielégített, 21cm = rossz férfiba szerelmes, 22cm = van barátom, de mást szeretek, 23cm = szexelni akarok, 24cm = igazán boldog vagyok a szerelmemmel
VAGY
10 cm = ha szerelmes vagy, 15 cm = ha jó napod van, 18 cm = ha ma romantikus hangulatban vagy, 19,34 cm = ha ma rossz napod van, 20 cm = ha szomorú vagy, 25 cm = ha egész nap legszívesebben szeretkeznél, 26 cm = ha tetszik egy srác, 28 cm = ha rád jött az idegbaj, 30 cm = ha ma vásárlási lázban égsz
Őszintén szólva újabb nagy értelmetlenség…"
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!