Miért van ennyi, ilyen ember. Ha nem tanulok nagy odaadással akkor ilyenek közt kell dolgoznom ill. élnem?
Ha tanulsz, akkor is ilyen emberekkel kell dolgoznod, ugyanis a diplomával ma már semmire sem mész, engem is elküldtek diplomával lazán szalaggyári munkásnak.
De ott is találtam értelmes embert...persze nulla iq-s aljadékot is bőven. Azonban ez az aljadék primitív réteg az egyetememen is megvolt.
Sőt, az igazat megvallva nem tudom melyik a rosszabb: a köpködő félrészeg szakmunkások, vagy a folyton hullarészeg nagyképű egyetemisták....
"""Sőt, az igazat megvallva nem tudom melyik a rosszabb: a köpködő félrészeg szakmunkások, vagy a folyton hullarészeg nagyképű egyetemisták...."""
--- azért nekem van erre egy elgondolásom ... valamiért inkább az egyetemistákat választom, mert a külsősöknek divat őket nagyképűnek, beképzeltnek nevezni, de az a helyzet, hogy még full részegen is azért bőven látszik az IQ-különbség
"azért nekem van erre egy elgondolásom ... valamiért inkább az egyetemistákat választom, mert a külsősöknek divat őket nagyképűnek, beképzeltnek nevezni, de az a helyzet, hogy még full részegen is azért bőven látszik az IQ-különbség"
Én is egyetemet végeztem, tudom mi folyik ott. És egyáltalán nem láttam különbségeket. A legtöbb esetben a nagyképűség pedig nem sztereotípia. Ez az én véleményem, pedig nem voltam külsős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!