Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van ennyi, ilyen ember....

Miért van ennyi, ilyen ember. Ha nem tanulok nagy odaadással akkor ilyenek közt kell dolgoznom ill. élnem?

Figyelt kérdés
Ha csak bevásárolni megyek, vagy ki az erkélyre rágyújtani, olyan emberekkel talàlkozom, hogy elszörnyedem. Nem tudok úgy végigmenni az utcàn, hogy legalább egy valaki ne kössön vagy pròbáljon valamivel lehùzni. Már teljesen kezdek stresszelni magam, hogy most ez nehogy lehúzzon. Miért jò ez nekik? Àllatokként viselkednek a másikkal. Mitől van ez? Ha nem tanulok ilyen emberekkel kell majd dolgoznom?
2011. máj. 15. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Ha tanulsz, akkor is. Nem csak a tanulatlan emberek között vannak bunkók.
2011. máj. 15. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
költöz ki 8.kerületböl, vagy esetleg gyöngyöspatán élsz?
2011. máj. 15. 22:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez most nem bántás, de veled lesz valami gond. A hozzáállásoddal, gondolkodásmódoddal. Nem az az általános, amit leírsz. Nem lehet, hogy csak nagyon pesszimista vagy?
2011. máj. 15. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

Ha tanulsz, akkor is ilyen emberekkel kell dolgoznod, ugyanis a diplomával ma már semmire sem mész, engem is elküldtek diplomával lazán szalaggyári munkásnak.

De ott is találtam értelmes embert...persze nulla iq-s aljadékot is bőven. Azonban ez az aljadék primitív réteg az egyetememen is megvolt.

Sőt, az igazat megvallva nem tudom melyik a rosszabb: a köpködő félrészeg szakmunkások, vagy a folyton hullarészeg nagyképű egyetemisták....

2011. máj. 16. 00:05
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Mindenhol vannak rossz emberek, de jok is! Tarsadalmi osztalytol viszonylag fuggetlen ez a dolog. A pozitiv reakciokat is vedd eszre, ha pedig nincs semmilyen pozitiv visszacsatolas, akkor valtozz jo iranyba, legalabb kisereld meg. Megis mivel szekalnak? A dohanyzassal?
2011. máj. 16. 06:27
 6/7 anonim ***** válasza:
70%

"""Sőt, az igazat megvallva nem tudom melyik a rosszabb: a köpködő félrészeg szakmunkások, vagy a folyton hullarészeg nagyképű egyetemisták...."""

--- azért nekem van erre egy elgondolásom ... valamiért inkább az egyetemistákat választom, mert a külsősöknek divat őket nagyképűnek, beképzeltnek nevezni, de az a helyzet, hogy még full részegen is azért bőven látszik az IQ-különbség

2011. máj. 16. 08:27
 7/7 anonim ***** válasza:

"azért nekem van erre egy elgondolásom ... valamiért inkább az egyetemistákat választom, mert a külsősöknek divat őket nagyképűnek, beképzeltnek nevezni, de az a helyzet, hogy még full részegen is azért bőven látszik az IQ-különbség"

Én is egyetemet végeztem, tudom mi folyik ott. És egyáltalán nem láttam különbségeket. A legtöbb esetben a nagyképűség pedig nem sztereotípia. Ez az én véleményem, pedig nem voltam külsős.

2011. máj. 16. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!