Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek hova fog vezetni...

Szerintetek hova fog vezetni az, hogy az összes egykori közösségi portált, ami 3 évvel ezelőtt még működött, mint az (Iwiwet, Myvip-et, Facebookot) mind elkúrták, ahogy van?

Figyelt kérdés
Mindegyik rendszer abszolút telített, iszonyú lassú és használhatatlanná vált. A videók a zenékkel együtt leakadnak. Keresni nem lehet rajta rendesen, mert minden nem odaillő ökörséget is megtalál, tehát egyszóval kimerítette a gagyiság törvénykönyvét. Telenyomták szar pluginokkal, ami megölte az egész kócerájt és leselkedő rendszert csináltak belőle. Mi a véleményetek mindezekről a dolgokról?
2011. máj. 12. 21:55
 1/7 A kérdező kommentje:
ja és spamrendszerként is legalább ötödik sebességbe kapcsolt.
2011. máj. 12. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én csak Facebook-on vagyok fent, de nekem úgy tűnik mintha egy ömlesztett blog oldal lenne az egész, mindenki minden kis apró gondolatát kiírja az üzenőfalra. Szerintem egy kicsit elbutítja az embereket, olyan rabul ejt dolog ez. Szerintem törlöm magam onnan is csak hát sok régi emberrel csak itt tartom a kapcsolatot. Vicces már e-mailt is tök lusták az emberek írni.

Szerintem átestek a ló túloldalára.

2011. máj. 12. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a velemenyem, hogy minden csoda 3 napig tart. Ezek sem fognak semmi ujat nyujtani mar...10 ev mulva kevesen fogjak tudni, hogy valaha is voltak ezek az oldalak. Az emberek majd rajonnek egyszer, hogy ez a sok idopocsekolasra jo oldal csak kihasznalja az emberi termeszet gyengesegeit. Azert van, hogy ne gondolkodjanak, ne csinaljanak semmi erdemlegeset. Persze, hogy tele teszik plug-inokkal, mert ez a kenyeret es cirkuszt resze a dolognak. Az atlagembereket ilyen jelentektelen dolog lekoti, ezt nagyon jol tudja a kitalalo. Nem a FB koncepciojaval van gondom, hanem ami mogotte van es ami a gyakorlatban megvalosult belole. Ez a 21. szazadi legalizalt kukkolas es idopazarlas, mert a TV mar senkit nem erdekel es kellett valami ujdonsag, amivel lehet nepbutitani.
2011. máj. 12. 22:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek, használhatatlanul lassú és már nem képesek (e miatt sem) ellátni azt a funkciót, amiért anno regisztráltam magam.

Szerintem elvtelenül sok a reklám és a plugin.

A tévéről is a reklámok és a sok töltelék-műsor miatt szoktam le.

Szerintem természetes folyamat: addig akarnak belőle kihozni valami anyagi hasznot, ameddig van érdeklődés. Amikor már az utolsó embernek is elege lesz, csak akkor fognak kapcsolni, hogy elrontottak valamit.

Kb. olyan ez, mint amikor valaki széthajtja az alatta lévő autót.

2011. máj. 13. 07:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja, a lényeg lemaradt.

Szerintem oda fog vezetni, hogy jön majd valami más, ahol az emberben élő szórakozási vágyat ki tudja majd élni. Egész érdekes kérdés, hogy mi lesz az. Nekem nincs ötletem, de valami mobiltelefonos dologra gyanakszom.

2011. máj. 13. 07:21
 6/7 anonim ***** válasza:
tudjátok mi jön majd ezután? bizonyára sokan láttátok a "menekülés New Yorkból című filmet", vagy a robotzsernyákból, az OCP-t, jön az efféle tejhatalmi uralom. Igaza volt George Orwellnek is az 1984-el kapcsolatban, azzal nagyon fején találta szöget a jövőképre vonatkozóan.:( :-D
2011. máj. 13. 13:31
 7/7 anonim ***** válasza:
A nőket, asszonyokat, vármegyékbe hurcolják, ahol majd afféle udvari bolondok és vajdamuzsikusok fogják szórakoztatni őket. Hallgathatják majd a lágy őszi szellő susogását, a vízesés csobogását és a déli harangszót. A fiúkból s, férfiakból, pedig ismét lovagokat, grófokat, bárókat, hercegeket, ispánokat, keresztes lovagokat, földesurakat és csendőröket faragnak majd faragni, akik közül sokan a postagalambbal, vagy futár küldöncökkel fogják üzeneteiket és kéréseiket továbbíttatni őfelségének, a királynak. Az majd elbírálja őket annak érdekében, hogy találkozhassanak az úrnőikkel, akik majdan epekedve fogják várni őket, a nagy ütközetek és verejtékes győzelmek után határon innen és határon túl, szerenádok közepette. Olyan drága lesz a pénz, hogy tallér lesz helyette, benzin és a kőolaj?? Miről beszélsz?, Oh hát hintóknak, lovas kocsiknak, szekereknek, fogat hajtóknak nem kell, se olcsón, se méregdrágán, megfizethetetlenség falvában. Úgy fogunk közlekedni, mint egykor, valamikor, oly réges-régen, 4 keréken s, lovas szekéren. :D
2011. máj. 13. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!