Szerintetek hova fog vezetni az, hogy az összes egykori közösségi portált, ami 3 évvel ezelőtt még működött, mint az (Iwiwet, Myvip-et, Facebookot) mind elkúrták, ahogy van?
Én csak Facebook-on vagyok fent, de nekem úgy tűnik mintha egy ömlesztett blog oldal lenne az egész, mindenki minden kis apró gondolatát kiírja az üzenőfalra. Szerintem egy kicsit elbutítja az embereket, olyan rabul ejt dolog ez. Szerintem törlöm magam onnan is csak hát sok régi emberrel csak itt tartom a kapcsolatot. Vicces már e-mailt is tök lusták az emberek írni.
Szerintem átestek a ló túloldalára.
Egyetértek, használhatatlanul lassú és már nem képesek (e miatt sem) ellátni azt a funkciót, amiért anno regisztráltam magam.
Szerintem elvtelenül sok a reklám és a plugin.
A tévéről is a reklámok és a sok töltelék-műsor miatt szoktam le.
Szerintem természetes folyamat: addig akarnak belőle kihozni valami anyagi hasznot, ameddig van érdeklődés. Amikor már az utolsó embernek is elege lesz, csak akkor fognak kapcsolni, hogy elrontottak valamit.
Kb. olyan ez, mint amikor valaki széthajtja az alatta lévő autót.
Ja, a lényeg lemaradt.
Szerintem oda fog vezetni, hogy jön majd valami más, ahol az emberben élő szórakozási vágyat ki tudja majd élni. Egész érdekes kérdés, hogy mi lesz az. Nekem nincs ötletem, de valami mobiltelefonos dologra gyanakszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!