Az öregek mindig hova sietnek annyira a városban?
Hat az en 72 eves nagymamam aki mellesleg felnevelt 2 gyereket, ellatta a beteg ferjet az utolso eveiben, es meg engem az unokajat is felnevelt, o peldaul azert siet, hogy mire en hazaerek a munkabol addigra mindig meleg kaja legyen az asztalon vagy eppen hogy elhozza a DEDunokait az ovibol/sulibol,vagy susson nekunk valami finomat, es ha eppen ezek kozul egyik sem, akkor a tobb szaz negyzetmeteres kertbe megy kapalni.
Nem tudom miert kell folyton az oregeket b@sztatni, majd szivesen megneznelek titeket, hogy ha vegiggurcolted az egesz eletedet (nem egy szg mellett, hanem kapa meg aso mellet!) mellette megeltel haborut, meg mindenfele politikai viharokat, es az oregkori betegseg sem kerulnek el, akkor majd nem orulnel-e annak az ulohelynek a buszon!
Remelem akik mindig beszolnak, meg ilyen gyoker kerdeseket tesznek fel, azert majd megerik es elmondjak a velemyuket akkor is!
23:12 - esnek: szívemből szóltál!
Köszönöm.
Én is így gondolom.
A Kérdezőnek:
Ha saját magad megindokoltad az állításodat, akkor minek kérdezősködsz tulajdonképpen?
Ráadásul nem kellett volna odaírni az egyik kommentedbe, hogy postás vagy,mert így mindenki arra gondolt, hogy elsőkézből tudod, mennyi az "átlagnyugdíj" és azt fecseged itt ki - elég primitív módon...
De hogy igazodjak a honlap arculatához:
Hova sietnek?
Ahova Te: A DOLGUKRA!!!!
A dialógusban a kérdező kommentje, amit már a moderátorok azóta töröltek, kifejezetten rosszindulatú, valótlan állítás! Csupán csak hangulatkeltő, gyűlölködő és hazug!
Már a kérdés feltevése is provokatív, de úgy látom, hogy találtál partnereket, akik nem gondolkodtak el a kérdésen, és meglehetősen bárdolatlan válaszokat adtak.
Ez Őket minősíti!
Hogy hova sietnek mindig? Hát nem mindig!
Van aki siet, mások nem. Mint a fiatalok! Számtalan oka lehet a sietségnek.
Például: Amikor kicsi voltál, és beteg, akkor a nagymamád hozzád sietett!
Nem sorolom tovább.
Szerintem ez bárkire ráillik, nem kell ahhoz öregnek lenni, max. nem szabóval csináltatok ruhát, mert örülök, ha a turkálóra telik....
28 / nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!