Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Fiumei úti Nemzeti Sírkertbe...

A Fiumei úti Nemzeti Sírkertbe ingyen belehet menni?

Figyelt kérdés
Van most egy filmes pályázat melyet a Nemzeti Sírkert hirdetett, és emiatt kérdezem, hogy nem fognak-e kiküldeni ha elkezdek ott kamerázni, illetve, hogy ingyenes-e a belépés?
2011. máj. 9. 16:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ingyenes, én legalábbis nem tudok róla, hogy fizetni kellene... pár éve voltam én is, igaz, én csak fotókat készítettem, engedélyt nem kértem senkitől.Magáncélra fényképezgettem, híres emberek sírjait.
2011. máj. 9. 17:01
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

OMG! az egy temető... mégis hogy kérhetnének belépési díjat???? gondolkodj egy kicsit... nem csak fotózgatni járnak oda az emberek, hanem a szeretteik sírjához...

egyébként mi tavaly forgattunk ott, kellett hozzá forgatási engedély. megszólaltattuk a temető igazgatóját meg egy másik ott dolgozó nénit. kedvesek, jófejek voltak.

2011. máj. 9. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!