Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mikor érdemes az ilyesmit...

Mikor érdemes az ilyesmit tisztázni?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akivel már régóta idegesítjük egymást.. alapjáraton jól kijövünk, sok mindent meg tudunk beszélni, de mindkettőnknek meg van a maga baja, és már sok nem megbeszélt sérelem tetéződött a kapcsolatunkban, és most úgy tűnik robbant. Fáradtak voltunk, nyűgösek, és valami iszonyú apró hülyeségen "összevesztünk", bár még azt sem lehet mondani, csak mindenki sértetten elvonult.

A lényeg, hogy a dologban benne van a kommunikáció hiánya, régi szőnyeg alá söpört dolgok.. de most mindkettőnknek elege van, stressz, vizsgaidőszak, családi zűrök. Szóval az a kérdésem, hogy mikor érdemes tisztázni ezt? Érdemes várni egy hetet, hogy lecsillapodjanak a kedélyek, vagy már másnap érdemes lenne megbeszélni, mikor mindenki aludt rá egyet? Nem szeretnék haragban lenni, de elkapkodni se lenne jó, mert lehet, hogy a mostani nyomás alatt mégjobban összebalhéznánk.

2011. máj. 4. 22:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Mint lathatod, a nem megbeszelt dolgok egyszer robbannak. Nem erdemes halogatni a megbeszelest foleg ugy, hogy mar sok regi dolognal is elmulasztottatok megbeszelni a problemakat. En beszelnek vele. Az a lenyeg, hogy beszeljetek meg, nem az, hogy holnap vagy 4 nap mulva, a kozeljovoben, minel elobb, hogy minel kevesebb serelem legyen.
2011. máj. 5. 05:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Csak attól tartok, hogy most ő is nagyon ingerült (akárcsak én), én félretenném a büszkeségem, de ha ő meg játszaná a királynőt, aki megbocsájt, hát akkor még nagyobb balhét csapnék. Szóval ezért gondoltam, hogy valami szünet lehet, hogy jótékonyan hatna, mert talán akkor mindenki kicsit elgondolkodhatna a dolgokon.
2011. máj. 5. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!