Szerenádra kötelező menni?
Figyelt kérdés
Ugye abban nincs semmi, ha valaki nem megy el?2011. ápr. 25. 19:43
12/13 anonim válasza:
Nem kötelező, de meg fogod bánni, ha nem mész el! A "nagybetűs élet"-be kikerülve még hülyébb emberek fognak körbevenni és akkor majd jó lesz visszagondolni a régi szép időkre... :D
Én is jövő héten megyek szerenádozni és hidd el, én se vagyok teljesen oda az osztálytársaimért...de ilyen csak egyszer van az életben! ;)
13/13 anonim válasza:
Szia! Én is nagyon utáltam az osztályom, nem viccelek, kivétel nélkül mindenkit, volt akit jobban, volt akit kevésbé. Ennek ellenére elmentem szerenádra, és örülök, hogy nem hagytam ki, mert jó kis buli volt. Az o.táraim sem voltak annyira gyökerek civilben. Igazán kibírsz velük 1-2 órát, szerintem menj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!