Szerintetek az ilyen ember elítélendő? Vagy esetleg társadalmilag elfogadható az effajta viselkedés?
Figyelt kérdés
Azért ide írom, mert én társadalmi kérdésnek érzem. Elítélendő egy olyan lány, aki pusztán baráti alapon elveszi két fiú szüzességét? Nem mondom, hogy nem rólam van szó, hiszen lehet, hogy én is kerülök olyan helyzetbe, hogy egy szűz fiúbarátom engem tart majd a megfelelő személynek a szüzessége elvételére. Pusztán foglalkoztat a kérdés, hogy egy ilyen embert mennyien ítélnének el, hogy lenne-e valamilyen hatása a társadalmi életére, ha kiderülne.
17/L
2011. ápr. 24. 20:21
11/11 anonim válasza:
Igen, a cédaság elítélendő egy normális értékrend szerint; csak Mo-n ilyen nem nagyon van -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!