Mit gondoltok arról ha egy nő "elengedi" magát?
Van 2 osztálytársam, akik nagyon népszerűek a suliban. Nagyszájú, dögös, belevaló csajok. De számomra visszataszítóak néha: böfögnek társaságban, csúnyán beszélnek (g*ci, bmeg stb) napi 1 doboz cigit tuti elszívnak, hányásig leisszák magukat mindig és hasonlók. De mégis minden pasi oda van értük, keresik a társaságukat.
Miért? Manapság már ez a normális?
Véletlenül nem egy osztályba járunk? De komolyan.
Amúgy meg igen. Elég idegesítő. Hogyha tegyük fel én büfögnék akkor úgy néznének rám mint egy kukára de azokra a lányokra úgy tekintenek mint valami istennőre.
Ja az más. Mi 15 évesek vagyunk.
Egy két lánynak itt is van pasija (az egyiknek egy 18 éves, fogadtam is, hogy 2 hétnél tovább nem fognak járni, és szakítottak is).
:) Hm.. kinek mire van szüksége. ha van olyan férfi, aki büszke egy ilyen feleségre, vagy ilyen anyát szeretne gyermekeinek, hogy ilyen "jó" példát tanuljanak, akkor egészségükre.
Az ennyi idős fiúk még nem ezt a nőt keresik egy lányban.. Hanem akivel jó együtt lenni, mint szerelmi és szexuális kapcsolat. Illetve pont azért, amit leírtál, hogy népszerűek... A népszerűség nagy úr ebben a korban :)
Az ilyen köröket én világ életemben messziről elkerültem. És nem bántam meg. Megtaláltam a nekem való társaságot, ezekkel pedig nem foglalkoztam. És jobb életem lett, mint nekik.
33f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!