Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról ha egy nő...

Mit gondoltok arról ha egy nő "elengedi" magát?

Figyelt kérdés

Van 2 osztálytársam, akik nagyon népszerűek a suliban. Nagyszájú, dögös, belevaló csajok. De számomra visszataszítóak néha: böfögnek társaságban, csúnyán beszélnek (g*ci, bmeg stb) napi 1 doboz cigit tuti elszívnak, hányásig leisszák magukat mindig és hasonlók. De mégis minden pasi oda van értük, keresik a társaságukat.

Miért? Manapság már ez a normális?

2011. ápr. 23. 22:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Majd pár év múlva rájönnek.
2011. ápr. 23. 22:51
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Majd amikor már 30 évesek és tisztes családanyák és meglátják az utcán a régi "ismerősök" és röhögnek rajtuk, akkor majd esetleg rájönnek, hogy élték le a fiatalkorukat...
2011. ápr. 23. 22:56
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Véletlenül nem egy osztályba járunk? De komolyan.

Amúgy meg igen. Elég idegesítő. Hogyha tegyük fel én büfögnék akkor úgy néznének rám mint egy kukára de azokra a lányokra úgy tekintenek mint valami istennőre.

2011. ápr. 23. 22:57
 4/15 A kérdező kommentje:
De ráadásul 21 évesek...Mindkettőnek évek óta tartó kapcsolata van. Amúgy nem csalják meg őket vagy ilyesmi, csak sokan udvarolnak nekik így is.
2011. ápr. 23. 22:59
 5/15 anonim ***** válasza:
Biztos könnyen odaadják magukat. Nem ez a normális, de erre is van igény, amint látod.
2011. ápr. 23. 23:01
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ja az más. Mi 15 évesek vagyunk.

Egy két lánynak itt is van pasija (az egyiknek egy 18 éves, fogadtam is, hogy 2 hétnél tovább nem fognak járni, és szakítottak is).

2011. ápr. 23. 23:02
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

:) Hm.. kinek mire van szüksége. ha van olyan férfi, aki büszke egy ilyen feleségre, vagy ilyen anyát szeretne gyermekeinek, hogy ilyen "jó" példát tanuljanak, akkor egészségükre.

Az ennyi idős fiúk még nem ezt a nőt keresik egy lányban.. Hanem akivel jó együtt lenni, mint szerelmi és szexuális kapcsolat. Illetve pont azért, amit leírtál, hogy népszerűek... A népszerűség nagy úr ebben a korban :)

2011. ápr. 23. 23:03
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen köröket én világ életemben messziről elkerültem. És nem bántam meg. Megtaláltam a nekem való társaságot, ezekkel pedig nem foglalkoztam. És jobb életem lett, mint nekik.

33f

2011. ápr. 23. 23:04
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is vannak ilyenek, azzal a különbséggel hogy aki ismeri őket az utálja is :D
2011. ápr. 23. 23:04
 10/15 anonim ***** válasza:
55%
Ezek közül csak a böfögést nem értem, miért gáz. Van, amikor kicsusszan, persze próbálja az ember diszkréten kiengedni, de ha megesik, hát istenem.
2011. ápr. 23. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!