A haverom 15 éves és garfield-os kártyákat gyűjt, jó mi?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 21:34
11/52 A kérdező kommentje:
hát a szellemi szintedhez képest az
2011. ápr. 23. 22:45
12/52 anonim válasza:
eksztra..........most ezt is tudjuk . köszi ;)
13/52 anonim válasza:
Most ezzel nagyon lejárattad magad. A "haverod" szerintem sokkal normálisabb lehet nálad..
19/L
14/52 anonim válasza:
Én 21 vagyok és gyűjteném, de ezért nem fogok Auchanba járni. (Bár lehet nem is ott adják? Mindegy.)
15/52 A kérdező kommentje:
Nem ott adják hanem asszem a Spar-ba meg ilyenekbe
2011. ápr. 23. 23:23
16/52 anonim válasza:
én szeretem a Grafieldot pedig 28 vagyok :D
egy adott életkor után amikor elmúlik a kamaszos "jaj ez de ciki" meg "jaj az de ciki" érzés akkor az ember felvállalja a hülyeségeket is :)
17/52 anonim válasza:
En meg rajzfilmeket gyujtok 37evesen.Szerintem nem gaz amit a haverod csinal neki ez tetszik,neked meg mas.Ettol sokszinu es erdekes a vilag.
18/52 anonim válasza:
19 éves létemre én még Disney meséket , meg régebbi rajzfilmeket(amik mentek a nickelodeonon vagy cartoon-on) nézek. És nem szégyellem.
19/52 anonim válasza:
Még mindig jobb, mintha azzal foglalkozna, h hány csajjal feküdhetne le...
20/52 anonim válasza:
Ebben most mi a gáz?Ha egy Garfield részt is láttál volna akkor tudnád,hogy miről szól és,hogy nem 5 éveseknek készült elsősorban.Nekem van elég sok Garfield képregényem,mint elég sok embernek.Mert jó,vicces és eredeti!És jobb mintha olyan baromságokat gyűjtene mint te csakhogy keménynek állítsa be magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!