Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A nők miért mosolyognak...

A nők miért mosolyognak édesen arra, akit, utálnak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen a hideg kiráz, mikor ilyet látok. Mikor azt látom, hogy egy lány/nő rámosolyog valaki olyanra, akiről előtte elmondta, hogy mennyire utálja. Számomra ez sokkal félelmetesebb, mint a nyílt utálat. Én ha valakit nem bírok, nem jópofizok vele hajlandó vagyok kimutatni. Elvégre nyilván megvan az okom rá Sokan nyersnek tartanak, de inkább vagyok így őszinte, minthogy álmosolyokat gyártsak.

A nők miért csinálják ezt?

2011. ápr. 22. 22:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyet olyan önbizalomhiányos nők csinálnak, akik kibeszélik azokat, akikre irigyek. Viszont a szemükbe nem mernek gonoszak lenne, sőt minél inkábban a kedvükre akarnak tenni, mert valamilyen szinten felnéznek rájuk. Meg amúgy sem érdemes az 'erősebbel' ujjat húzni. Szóval szerintem az irigység az oka.
2011. ápr. 22. 22:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja nekünk is mindig mosolyog a mikmak előadónk.
2011. ápr. 22. 23:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagy vagy férfi? Én nő vagyok, de nem tipikus, ne feszegessük hogy miért... a lényeg az, hogy sosem voltam a csorda tagja... és bevallom, hogy számomra is elképesztő és félelmetes. Én sosem csinálok ilyet. Amikor legutóbb ilyen történt a jelenlétemben, akkor olyan érzésem volt, mintha egy tőrt forgatott volna meg a szívemben a mosolyával, pedig nem is én voltam a célpont. Olyan volt a mosolya, mint egy kés. Kicsit rosszul is lettem a jelenettől meg az egész érzéstől. A mai napig élénken él bennem, és nem értem, hogy mire jó ez. Azt megértem, ha valakinek nem vágod az arcába, hogy utálod, de a szöges ellentétét tettetni... minek?

Vannak ezek az emberek, főleg valóban nők, akik izomból mosolyognak. Régebben nem tudtam megkülönböztetni, mert nem is voltam felkészülve ilyesmire, de most már egyre érzékenyebb vagyok rá. Egyszerűen látni rajta, hogy neki is fáj a mosoly. Van benne valami szado-mazochisztikus, hogy mire jó, tényleg nem tudom, szerintem családi örökség az álszenteskedés, nálunk soha sem volt divat.

2011. ápr. 23. 00:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
ja és még az elsőhöz annyi, hogy a nőszemély egy olyan egyénre mosolygott, aki semmiképp nem dominánsabb nála, nem fontos személy számára, szóval még vmiféle érdek kapcsolattal sem magyarázható. eGyszerűen reflexből jön, és EZ az igazán hátborzongató.
2011. ápr. 23. 00:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez érdekes dolog, én még sose vettem észre. De mostantól figyelni fogom. Csak meg ne bánjam. :)
2011. ápr. 23. 00:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ó, ismertem egy ilyen lányt, mindig mindenkire mosolygott. Nem voltunk nagyon jóban, ezért két év kellett hozzá, hogy kiismerjem, de azóta nem is találkoztam vele, mert rájöttem, hogy egy kétszínû, felszínes, álszent ribaanc. Az úgynevezett legjobb barátnøjét mindig kishúgomnak hívta, aztán a háta mögött kibeszélte, (nekem) a vølegényét egyszerre két sráccal csalta, tehát még a két, számára legfontosabb embert is hátbaszúrta, ez az édesen mosolygó kis tündér...
2011. ápr. 23. 04:46
 7/9 anonim ***** válasza:
En is no vagyok es sajnos eszrevettem ezt sok non. Az egyetemen rengeteg noi tanar csinalta (es hire volt a diakok koreben, tehat nemcsak 1-2 ember vette eszre), hogy a tanar ramosolygott a diakra es szinte jo kedvvel mondta, hogy "elegtelen". Mosolygo halalnak hivtak es mindenki erezte, hogy mennyire nem oszinte a mosolya es szinte gunyt uz az emberbol. En meg szoktam erezni embereken, ha csak magukra kenyszeritik ezt es ezek az emberek, akik szemedbe mosolyognak szoktak a legjobban kibeszelni a hatad mogott meg a leggonoszabb dolgokat gondolni. En is inkabb oszinte vagyok. Persze ok nelkul nem bunkozok, de ha valaki bant, nem kenyszeredett mosollyal fogom lereagalni, hanem oszinten megprobalom megbeszelni a dolgot vele, ha lehet, mert attol tudnak csak megoldodni a problemak. Annyira latszik az utalat meg ha az ilyen megjatszos ember mosollyal is akarja palastolni. Meg jobban latszik, mert nem lesznek szinkronban az erzesei a mimikajaval.
2011. ápr. 23. 07:19
 8/9 napietus ***** válasza:
41%
szerintem ezt nem csak a nők csinálják. udvariassági mosoly, nem jelent semmit, csak azt, hogy bár utálja, de nem akarja az illetőt megsérteni. gondolkodjatok már, a főnökötöknek sem mutatjátok mindig ki, mit gondoltok róla. meg az eladó is mosolyog a vevőre, akkor is, ha az egy bunkó. üzleti partnerek egymásra, akkor is, ha meg tudnák folytani egymást, de nem tehetik. szóval ennek mindig van valami hátsó oka, és nem a nemtől függ, hanem az egymásra utaltságtól, illetve alá-fölé rendeltségi viszonyoktól. ez amúgy is egy kis ország, nemigen éri meg valakivel nyíltan összerúgni a port, mert itt csak a hegyek nem találkoznak...
2011. ápr. 23. 07:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Akitől tudtam hogy utál az soha nem nézett rám kedvesen, leginkább sehogy.
2011. ápr. 23. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!