Ha egy 3. nevet szeretnék felvenni az hogyan működik? És kb mennyibe kerülne egy 3. név felvétele?
"Ha arra gondolsz, hogy van egy darab vezetékneved, meg egy darab keresztneved, és szeretnél egy új keresztnevet, azt lehet. "
Igen erre gondolok.
Egyébként én a saját nevemet ami most van, azt nem akarom megváltoztatni, hanem felvenni mellé egy 2. nevet.
Ezt így lehet?
Szóval akkor 10 ezer ft alatt meglesz?:D
Egyébként csak egy sima nevet akarok felvenni szóval nem Dr. meg ilyenek lesznek :D. Csak ami nevem most van, ahhoz sok minden egyéb kapcsolódik és ha lenne egy másik nevem az olyan, mintha új élet is társulna hozzá...Muszáj megtenném úgy érzem!
Köszi a válaszokat:)
Akkor jó :) Márcsak pénzt kell hozzá szerezni meg nevet persze
Köszi neked is!
Megértem, miért akarsz egy második nevet, de ez független attól, hogy Dr. előtagot akarsz vagy csak egy Bélát. :D Így is, úgy is drága mulatság lesz. :) (Én születésemkor kaptam második nevet, Dr. előtagot meg majd három év múlva, muhahaha. :) )
Hogy tízezer alatt meglesz-e, azt nem tudom. Csak a személyi asszem 2-3 ezer, ha elhagyod, ha új kell, ilyesmi. De polgármesteri hivatal, és ott biztos kapsz több infót, meg pontos adatokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!