Mi a véleményetek a XI kerületről?
szerintem is az egyik legváltozatosabb, legsokszínűbb kerület. és szerencsére nem nagyon van olyan rész, ami kirívóan zűrös lenne.
van családi ház, panel, polgári, újépítésű, és régebbi téglaház.
a Gellérthegyet én is nagyon szeretem, a Citadellát látni is a konyhából :D a Műegyetem környéke még pont elég forgalmas, de mégsem olyan túl zajos és sivár.
Gazdagrét pedig a nyugalom szigete. :D
ami talán kevésbé tetszik, az Albertfalva, és a kijjebb eső panelos rész, és sajnos Kelenföld, pláne a panelos részei sem túl elit környék.
én itt élek: [link]
utolsóval nem értek egyet, a 11ben a panel nem olyan gáz mint a békésmegyeri, na az nagyon durva kívül-belül egyaránt
a kerület nem lenne rossz, csak az a baj hogy lassan mindent beépítenek és alig marad zöld terület, régen nagy puszták voltak itt a kerület peremén ahol mi lakunk, most meg midenhol pláza, bevásárlóközpont, új építésű lakótömbök, már tiszta belváros lesz az egész:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!