Szinte nulla önbizalmam van. Ezen hogyan változtathatnék?
Figyelt kérdés
Van hogy megtetszik egy csaj, én is neki és azt várom hogy ő kezdeményezzen/írjon(msn,fb stb:D) mert parázok a beégéstől pl vagy attol hogy kib*szott nagy hülyeséget mondok/írok. (és volt hogy tényleg azt írtam, eszméletlen kínos szöveg volt)2011. ápr. 17. 21:58
1/10 anonim válasza:
Lehet csak felfújod a dolgokat és nem is írsz akkora baromságokat. Am meg próbálj nyugodtan és higgadtan viselkedni, úgy ahogy akkor tennél mikor a haveroddal vagy a tesóddal dumálsz. Rajtam ez segített, bár van h néha nem sikerül. :D Szoval csak nyugodtan!
16F
2/10 A kérdező kommentje:
most is rátudnék írni de nem.. hogy lehetek ilyen?? nemhiszem el
2011. ápr. 17. 22:07
3/10 A kérdező kommentje:
én is erre törekszem de valahogy nem megy
2011. ápr. 17. 22:12
4/10 anonim válasza:
Ne legyél puhapö.s, írj rá, aztán lesz ami lesz. Ha nem jön össze akkor mi lesz? Semmi... Menni kell tovább. Jobb vágyakozni? Mert akkor vágyakozz nyugodtan. Csak annak semmi értelme.
5/10 anonim válasza:
Nálam is ez van. Sőt, még durvább is. Full részegen találkoztam 1 lánnyal aki már 1 jóideje tetszik, 2x is lett volna minimum 1 ütős okom hogy odamenjek hozzá de nem tettem meg. Viszont pl van 1 csaj akinek én jövök be, vele se mertem még beszélni pedig erősen nyomul. Viszont nem tetszik de akkor is beszélnem kellene vele minimum. És van 1 harmadik lány is aki nem idevalósi, vele kötetlenül tudok beszélni bármiről hogyha van közös téma . Szóval nekem nem lesz egyhamar csajom ha így fojtatom.
6/10 A kérdező kommentje:
ha olyan csaj nyomul rám aki nekem nem tetszik azzal én is tudok kötetlenül beszélni, viszont ha tetszik egy csaj és úgy gondolom hogy nem vagyunk egy súlycsoportba,:D de én is bejövök neki, akkor meg teljesen elmegy minden önbizalmam
kivéve ha bevagyok rugva:D akkor rendesen megjön az önbizalmam:D
(nem kellenek a poénok hogy "akkor igyál mindig" stb:D)
2011. ápr. 17. 22:30
7/10 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: így kellene felfogni a dolgokat de nekem k*vára nem megy, valami nagyon lekorlátoz vagy nemtudom de nagyon kivagyok ezzel
2011. ápr. 17. 22:32
8/10 anonim válasza:
Akkor mondasz hulyeseget, ha varsz, es agyon agyalsz, hogy mit mondj. Magadat hozod stresszes helyzetbe, analizalsz es igy mar persze, hogy hulyen jon le a szoveg, mert latja a csaj, hogy ideges vagy. Ha meg beegsz, akkor sincs semmi, akkor lattad eletedben elsore es utoljara valoszinuleg, kiveve ha osztalytarsrol, munkatarsrol vagy vmi ilyesmirol van szo.
9/10 A kérdező kommentje:
buszon szoktam látni
2011. ápr. 17. 22:34
10/10 A kérdező kommentje:
de értem amit mondasz
2011. ápr. 17. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!