Dédmamám roma volt. A rasszisták ezért utálhatnak?
Figyelt kérdés
2009. márc. 2. 19:46
1/14 anonim válasza:
Jaj hát ez olyan dolog,hogy bármiért tud utálni a másik,ha akar. Amúgy szerintem igen,maximum letagadják.
2/14 anonim válasza:
Édesem olyan h.vagy! Ne ezzel foglalkozz vannak az életben sokkal fontosabb dolgok is!
3/14 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, kérlek, ne offolj!
2009. márc. 2. 20:46
4/14 anonim válasza:
szerintem ez már aligha észrevehető rajtad!
5/14 anonim válasza:
A rasszisták igen, ha tudják ezt rólad. Értelmes emberek ez miatt nem.
6/14 anonim válasza:
Nekem a nagymamám volt roma, tehát kétszer annyi romavér van bennem. Engem nem utál senki, legalább is nem tudok róla. Rasszista ember nincs az ismeretségi körömben, engem itt a lakókörnyezetemben szeretnek, nem is adtam okot az ellenkezőjére.
Egyébként ez egy hülyeség, senki nem tehet arról, hogy milyen családba születik!
7/14 A kérdező kommentje:
Nem látszik rajtam, hogy roma felmenőim vannak, viszont ha ilyesmi szóba kerül, felvállalom, mert nem szégyellem a családomat. Csak néhányszor előfordult, hogy ezért kicsit "furán" néztek rám...:(
2009. márc. 2. 22:03
8/14 anonim válasza:
Te is tudod, hogy ez nem a Te hibád!
Én előítéletektől mentesen élek, származásomból kifolyólag is, de nagyon tud idegesíteni, ha senkiházi bűnözők miatt engem is megbélyegeznek.
Ne sokat foglalkozz mások véleményével, csak ha a barátaid!
Szép napot :)
9/14 anonim válasza:
Miért kéne utálni?Nem a bőrszín számít hanem a viselkedés meg az élethez való hozzáállás.Különben is nálunk a média fújja fel ezt a rasszizmus dolgot.
10/14 anonim válasza:
Aki ezért utál, az elég korlátolt (és mondhatnák csúnyábbat is). Nekem állítólag egyik apai nagyszülőm volt az, de apámmal se tartom a kapcsolatot, és azt se lehet tudni ki volt az apja. De ha említettem ezt valakinek, nem volt ebből gond. Még a legelvetemültebb skinheadnek is be kell(ene) látnia, hogy nem tehetsz róla - de amúgy szerintem nincs ezzel semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!