Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Rendelni szeretnék valamit az...

Rendelni szeretnék valamit az internetet. Hogyan oldható az meg, hogy a helyi postára érkezzen meg a csomag és ne az én lakcímemre?

Figyelt kérdés
az internetről rendelem egy sráctól, aki futárral küldi. Megoldható e az hogy a helyi(tehát ahol én lakom) és ne a saját címemre kézbesítsék a csomagot? hogy majd a postán fel tudjam venni én magam személyesen? Ill. mi ennek az átvételnek így a neve? Előre is köszönöm a válaszokat.
2011. ápr. 12. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha futárral küldi, akkor sehogy. Vagy ki írja alá az átvételt, ki fizet a postán?

Ha postával küldené, akkor lehetne kérni, hogy a postán maradjon.

2011. ápr. 12. 16:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet igy megoldani, mert a futarszolgalat nem a postahoz tartozik, tehat sehogy sem hagynak a postan. Ha postan kuldene, nem futarral, akkor te a helyi postan meg tudnad beszelni, hogy ott tudd atvenni. Szoval eloszor menj el a postara vagy hivd fel oket, kerdezd meg, hogy hogy mukodik es kerd meg a sracot, hogy ne futarral kuldje, hanem postan.
2011. ápr. 12. 17:05
 3/3 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm a válaszokat.
2011. ápr. 13. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!