Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem mentettem el a haverom...

Nem mentettem el a haverom 15. születésnapi bulijára. Szerintetek jól tettem?

Figyelt kérdés

a beszélgetés a telefonban valahogy így hangzott:

-Csááááááááá! Szeretettel várunk a buliba!

-Nem megyek...

-Ne basszá' ki velem! Van itt vodka, bor, minden!

-Nem baj most nem megyek.

Facebook kiírás pedig valami ilyesmi volt:

"Ma jól bebaszunk!"

Hogy miért nem mentem?

-Ha elmentem volna úgyis leitattak volna.

-Olyan embereket is meghívott akiket nem bírok.

-Mert rájöttem, hogy egy gyökér és azt hiszi hogy menő attól, hogy leissza magát és 15 évesen nem ilyennek kéne egy születésnapi bulinak lenni szerintem.

Szerintetek jól döntöttem? Ti mit gondoltak erről?

(Voltam már én is részeg, akkor is vele/velük voltam, de rájöttem, hogy nincs semmi értelme ha részegre iszom magam...)

2011. ápr. 9. 20:15
 1/10 anonim ***** válasza:

Én sem mentem volna el, bár én még nem voltam részeg.

A részeg emberekben egyetlen dolgot szeretek: elég hülyék, hogy részegen játszanak pénzre biliárdban, és ha várok eleget, eléggé részegek, hogy reggel erre már ne emlékezzenek.

Hja, azok a szilveszterek XD

2011. ápr. 9. 20:26
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Nem kell mindenben az értelmet keresni... társaságban inni jó, főleg egy szülinapon. Ennyi erővel ne is mozdulj ki a szobából.
2011. ápr. 9. 20:29
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

Mit nem mentettél el? A GTA 4-et az utolsó küldetés előtt? Az gáz...

Egyébként meg én se mentem volna el a buliba...

2011. ápr. 9. 20:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Azt is írd le mit csináltál helyette.
2011. ápr. 9. 20:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Erőszakkal úgysem öntötték volna beléd az alkoholt. Legfeljebb nevettél volna rajtuk egy jót.
2011. ápr. 9. 20:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Bunkó nem voltál, de én nem hagytam volna ki, ha már gondolt rád, meg amúgy is szeretem a bort :D
2011. ápr. 9. 20:55
 7/10 anonim válasza:
15 évesen levágnám annak a kezét aki hozzáér az alkoholhoz már nem azért... de a szükeit is pofánvágnám annak akinek ilyen a gyereke és ne msi tudnak róla vagy nemérdekli öket...
2011. ápr. 9. 21:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Miért vársz tőlünk megerősítést, úgyis tudod a választ:D

Szerintem jól tetted. Egyébként én már azzal sem dicsekednék a helyedben, hogy 15 évesen már voltál részeg. 18. születésnapomon voltam először, tavaly. 15 évesen még nagyon gyerek vagy ehhez. És most tedd a szívedre a kezed: szereted a pia ízét? Nekem ne mondja senki, hogy valaki 15 évesen azért iszik, mert finom, az az ízlés csak jóval később alakul ki (én is utálom egyébként).

Legyen eszed, nem kell minden hülyeségben benne lenni. Csak egy jó tanács, ha nem akarod nem fogadod meg, de szerintem így jobban jársz.

2011. ápr. 9. 22:41
 9/10 A kérdező kommentje:

... azt írtam hogy nem mentem el és a moderátorok kijavították mentettem el-re xD

talán ez olyan mint a b*zi azt is kijavítják xd

2011. ápr. 10. 20:56
 10/10 A kérdező kommentje:
hát ööö mégis elmentem csak nem ittam alkoholt
2011. ápr. 10. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!