Mit jelent a társfüggőség kifejezés?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 17:14
1/7 anonim válasza:
Ha jól tudom azt,hogy valaki nem tud meglenni pár nélkül. Képes bármit eltürni,bármennyire megalázkodni csak azért,hogy legyen valaki mellette. Nem tudja elképzelni az életet partner nélkül.
2/7 anonim válasza:
Egyszerűen nem hiszem el, hogy nem jössz rá és kiírod ide. Ránézek és egyből tudom, hogy olyan emberek akik csak akkor érzik jól magukat, hogy ha van társuk, azaz járnak valakivel és egyedül nem tudnak élni. Miért olyan nehéz ez? Vagy én vagyok ultraokos?
3/7 A kérdező kommentje:
Ennyire egyszerű, csak ezt jelenti?
2011. ápr. 9. 17:46
5/7 A kérdező kommentje:
Nincs semmi köze az alkoholizmushoz?
2011. ápr. 9. 19:18
6/7 anonim válasza:
Nincs. Ha társfüggő valaki és nincs társa akkor elkezdhet inni és ez vezethet alkoholizmushoz, de ez nem az oka hanem az eredménye.
7/7 anonim válasza:
Nem csak úgy van szüksége társra, mint pár, hanem mint cimborák barátok. Egyedül képtelen jól érezni magát, csak emberekkel tud ellenni. Ez a társfüggőség. Az emberek 90%-a szenved ettől a betegségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!