Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek hogy a...

Szerintetek mit tegyek hogy a sógornőm előttem ne viselkedjen kirívóan hiányos öltözékekben?

Figyelt kérdés
, Pl bugyi nélkül olyan csúnyán ül le velem szembe s a fekete szőrös nemi szervét látom . Mit tegyek?
2011. ápr. 9. 12:59
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Kórházban Főorvosi aszísztens. hát a p*náját nem látni nagyon olyan sűrű fekete szőrös neki, persze 10 évig borotválta most meg 34 évesen ezt már nem teszi. Szerintem valami nincs rendbe nála. bár nagyon kedves tiszteletreméltó csak hát ez az egy a gond.
2011. ápr. 9. 13:24
 12/26 anonim ***** válasza:

De, most úgy érted, hogy bugyi nélkül dolgozik, mint asszisztens.:)))))

Jó lehet az orvosnak, de a betegeknek is!

2011. ápr. 9. 13:27
 13/26 anonim ***** válasza:
19%
Kamu. Szombat delutani unatkozo.
2011. ápr. 9. 13:34
 14/26 anonim válasza:
te jó ég...minek mutogatja a sógit a puncusát?ez abban a családban megszokott dolog?engem csak a párom láthat meztelenül, néha barátnőm, ha úgy jön fel h pancsolok,de az meg teljesen más, mint hogy terpeszt a sógid.sztem ez nagyon igénytelen dolog.a férjének ok, nade neked, aki úgymond "idegen" vagy???!!!!
2011. ápr. 9. 14:03
 15/26 anonim ***** válasza:
tereljétek arra a beszélgetést h az ilyen közönséges nők milyen undorítóak és rondák...sértsétek meg kicsit az önérzetét,értsen mindenki egyet...ha ez nemelég,akkor nézzétek addig levegőnek amíg nem vesz fel valamit...tudom,dedós módszer,de ha kizárjátok mindenből,segíthet...ilyen emberek ellen a szép szó nem használ..
2011. ápr. 9. 14:07
 16/26 anonim ***** válasza:
A kerdezo, itt ugy tunik, hogy ferfi/kis srac.
2011. ápr. 9. 14:08
 17/26 anonim ***** válasza:
Ha igaz a szotri, ilyen nonek nincs onerzete, tul bunko hozza. Nem tudod megbantani azt ami nincs.
2011. ápr. 9. 14:18
 18/26 A kérdező kommentje:
Hát Ö mondta hogy bugyi nélkül dolgozik, de miért öröm a betegeknek meg az orvosoknak ez ?szerintem ez nem dicsőítő egyáltalán.Sajnos én szoktam előtte zavarba jönni,söt ha van idegen is akkor meg én szégyellem magam helyette, mert engem nem nagyon érdekel a feleségemen kívül más, a sógornőm meg főleg nem.
2011. ápr. 9. 14:54
 19/26 anonim ***** válasza:
Kerdezo, szerintem kamuzol, unatkozol. Azert megkerdezem, hogy feleseged mit szol mindehhez? honnan tudod, hogy sogornod 10 evig borotvalta?
2011. ápr. 9. 15:03
 20/26 A kérdező kommentje:
Hát ezt pont a feleségemnek mondta el régebben s így tudom, azt nem titkolja hogy korábban borotválta sőt most már megbánta azt mondja, feleségemnek sem mindegy de ismer engem hogy engem nem lehet semmivel befolyásolni, ritkábban megyünk hozzájuk ha ők jönnek hozzánk akkor meg olyan helyen vagyok hogy ne lássak be hozzá.
2011. ápr. 9. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!