Az író magányosnak érzi magát,kisebbségi érzése van,tiszteletben tartja a hagyományokat,és csapong a figyelme,hamar elfárad,vagy nem érdekli,amit csinál.
A külalakkal semmi baj,kicsit rendezetlennek,hanyagnak tűnik,mert gyorsan írták és a szavak közepén megszakad a folyamatosság.
A nélkül válaszolok, hogy az előzőeket olvastam volna, így nem befolyásolnak.
Az írás nem csúnya. Viszonylag azonos méretű karakterekkel ír, ez önmagában kiegyensúlyozottságra utal, ez a szép benne. Ugyanakkor feltűnően sok helyet hagy ki az egyes szavak között, ez nekem valamiféle szétesettséget, széttöredezettséget sugall. Nem tudom pontosan, mi a gond, de ebben valami rendelleneset látok. Talán nem megy szép folyamatosan az élete. És a másik, ehhez képest talán kisebb gond, hogy nem elég egyenesek a sorai, kissé lefelé hajlik, ami némi erőtlenséget, bizonytalanságot mutat.
Szerintem ezt egy 30-40 körüli nő írhatta. Nem értek hozzá, csak találgattam. Kíváncsi lennék, mi a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!