Mit vegyek a legjobb barátom 20. születésnapjára?
Egy galléros polót, amire rávasaltatod, vagy ráhímezteted a következőt:
20! Nem csak az IQm!
Nálunk nagy sikere volt!
Hát, ha a legjobb barátod, akkor tudnod kéne, hogy milyen dologgal lephetnéd meg - hiszen ismered öt. Neked kéne hogy mi szerez neki örömet, vagy mi vidítja föl, mire fogékony? Ha nem tudod, akkor nem is a legjobb barátod. Különben a legjobb barát az, akivel már elfogyasztottál egy hordó sót - mondja egy régi szép magyar közmondás.
Hogy adak én, mint idegen jó tanácsot ebben?
Jó, megpróbálom:
-vegyél neki csokit - na ugye, nem is szereti?
-csináltassál neki névjegykártyát - nem is üzletember?
-vegyél neki 20 szál rózsát - a szegfüt szereti?
-tanúljál be egy hastáncot, és add elö neki - ???
Amit viszont semmiképpen NE ajándékozz:
zokni, nyakkendö, parföm, tisztálkodószer, sál, kesztyü
04:38-nak:
Miért nem lehet parfümöt és tisztálkodási szert ajándékozni? Az miért nem jó?
Szerintem a saját készítésű ajándékok a legjobbak, vagy az is jó, ha meghívod egy sörre, vagy pizzára, vagy fagyizni.
7:55-nek:
Tisztálkodószert azért nem szokás és nem illik ajándékozni, mert annak van egy olyan "hátsó" gonolata, hogy: mosakodjál már meg rendesen!
Parfömöt pedíg mindenki magának kell tudnia, hogy mi illik az egyéniségéhez, a böre típusához. Lehet az a legdrágább parföm is, ha nem "áll" jól nekem, akkor nem fogom használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!