Családfa kérdés lenne mivel nálam volt a családfám?
Figyelt kérdés
:) Na figyuzzatok a kérdésem az, ha már menyasszonyi ruhákra pontozgatunk ez is érdekes kérdés amit felteszek ide. Férfi vagyok, a kérdésemben szóval értitek hogy értem, hogy nálam volt a "fá"-m :) Na szóval ma voltam boltban, tök furának érzem, mikor mondjuk wc papírt veszek, mert rittig előttem, hátam mögött csajok állnak a pénztárnál. ( na jó tudom, ti jányok is kuláztok, de azért fura) szal előttem megnyugtatásképp nő ok ob-t rakott ki. Szóval tök jó volt minden. Nektek is fura emberek, ha ilyesmit kell kipakolni? Ciki nem? Bár hozzátartozik az élethez hogy papírt meg ilyeneket veszünk de ilyenkor mint pl óvszernél is intim dolgot ad ki az ember magáról nem? :)2011. ápr. 4. 16:33
1/6 anonim válasza:
Na figyu!Nem a 19.században élünk!Nem gáz ha alapvető szükségletekhez való dolgokat veszünk az ABC-ben!
Szerintem ne zavarjon,h. ki mit gondol a dologról!A WC papírra is szükség van!(A lányoknak is)Na meg a tamponra!Az óvszerből meg vegyél egyszerre többet ha zavar,h.látják!De szerintem az se gáz!Én is használtam óvszert egy ideig és nem a Férjem vette meg hanem én!Holtra nem érdekelt ki mire gondol!Az a lényeg,h. odafigyelj arra ne lődözgesd a spermád felelőtlenül!
A kula szót meg ne használd a neten mert illetlenség!
Na szia
2/6 A kérdező kommentje:
Értettem asszonyom! :) Jobb a kula mint a szar de elfogadom. :D Majd ha veszek vagy három tucatnyit, csak annyit mondok a pénztáros csajnak: " Azthiszem ez estére elég lesz" :) na köszi mégeccer.
2011. ápr. 7. 15:26
3/6 anonim válasza:
Hát fiacskám neked aztán elkélne egy kis etikett tanitás!Bár nem tudom mi ragadna rád a koszon kívül!Ilyen beállítottsággal nem hiszem,h.túl sok óvszerre lenne szükséged ha csak nem kiskutyát akarsz belőle hajtogatni! XD
4/6 A kérdező kommentje:
Na akkor hölgyem hagyjuk is inkább. Ha nem veszi észre, hogy csak viccelni próbáltam akkor hagyjuk is az eszmefuttatást. Amúgy sem vagyok gyerek már.
2011. ápr. 8. 15:28
5/6 anonim válasza:
Kedvesem ha már felnőtt vagy GRATULÁLOK!Ilyennel viccelni egy,,Felnőtt"embernek?Én szoktam érteni a viccet de ezen nem nevettem hidd el!
6/6 A kérdező kommentje:
A kérdésem komoly volt, csak amit írtam az első válaszára. Más meg óvszer nélkül " lövöldöz" ahogy ön is írta. Most én írtam viccből pár sort. Nem értem mi olyan rosszat írtam mikor ismétlem,, viccelődtem csak.
2011. ápr. 9. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!