Futballistafeleségek - mit gondoltok a srácok viszonyáról?
Csak mert én is az élsportban mozgok, és hát bizony nálunk is "összeakadtak" már srácok tök hetero srácok ... álszentség lenne tagadni.
Mi a véleményetek arról, ha két hetero srác egy kaland erejéig "egymásba botlik" (öltöző, stb)? De persze másnap elfelejtve a dolog, ez csakis így tud működni.
Miért pont futballista feleségek? A kézilabdás -kosárlabdás -jéghokis -vízilabdás feleségek mást gondolnak erről?
Egyébként, aki "egy kaland erejéig" elbuzul, abban benne van a hajlam, és az máskor is el fog buzulni. "Igazi" hetero nem akad össze a másikkal, csak mert egymásba botlottak. Ez már csak így működik.
Én nem osztom a nézetedet, mert igenis "egymásba botlanak" olykor, és hidd el, csont heterók!
Igazad van, nem csak focisták nyilván, csak erről megy egy sorozat a tv-ben, de lehet h nempontosan írtam a címét, akkor bocsi, talán Focistafeleségek ... csak mert ott van az, hogy két srác olykor nem bír magával.
Én úszók közt mozgok, tudod én is hallok egyet s mást, most nagyon részletezés nélkül, egy tusolós orálkaland erejéig abszolút nem kell melegnek lenniük ... ez a tapasztalatom.
Az más kérdés, h ez szigorúan tabutéma!!!
Így aztán pont az érintett fogja a legjobban tagadni, de kb úgy van ez h mi se veszünk róla tudomást, bár tudjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!