Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Futballistafeleségek - mit...

Futballistafeleségek - mit gondoltok a srácok viszonyáról?

Figyelt kérdés

Csak mert én is az élsportban mozgok, és hát bizony nálunk is "összeakadtak" már srácok tök hetero srácok ... álszentség lenne tagadni.

Mi a véleményetek arról, ha két hetero srác egy kaland erejéig "egymásba botlik" (öltöző, stb)? De persze másnap elfelejtve a dolog, ez csakis így tud működni.

2011. ápr. 4. 09:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Miért pont futballista feleségek? A kézilabdás -kosárlabdás -jéghokis -vízilabdás feleségek mást gondolnak erről?

Egyébként, aki "egy kaland erejéig" elbuzul, abban benne van a hajlam, és az máskor is el fog buzulni. "Igazi" hetero nem akad össze a másikkal, csak mert egymásba botlottak. Ez már csak így működik.

2011. ápr. 4. 10:42
 2/3 A kérdező kommentje:

Én nem osztom a nézetedet, mert igenis "egymásba botlanak" olykor, és hidd el, csont heterók!

Igazad van, nem csak focisták nyilván, csak erről megy egy sorozat a tv-ben, de lehet h nempontosan írtam a címét, akkor bocsi, talán Focistafeleségek ... csak mert ott van az, hogy két srác olykor nem bír magával.

Én úszók közt mozgok, tudod én is hallok egyet s mást, most nagyon részletezés nélkül, egy tusolós orálkaland erejéig abszolút nem kell melegnek lenniük ... ez a tapasztalatom.

Az más kérdés, h ez szigorúan tabutéma!!!

Így aztán pont az érintett fogja a legjobban tagadni, de kb úgy van ez h mi se veszünk róla tudomást, bár tudjuk :)

2011. ápr. 4. 11:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Na meg figyusz, egy koleszos közös bránerverést is már elbu.zulásnak tartasz? Mert hát izé ..... ilyen meg nem egy volt nálunk.
2011. ápr. 4. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!