Gyakran gondolod azt, hogy csak egyféle megoldás létezik?
Figyelt kérdés
És az pedig a tiéd?
Legyen szó akár életvitelről, vallásról, meggyőződésről, véleményről? :-D
2011. ápr. 3. 20:40
1/4 anonim válasza:
Nem csak gondolom. Ez így van! :)
2/4 anonim válasza:
Igen, de könnyen meg lehet győzni, ha kulturált az ellenfél. Ha támadó hangnemben kapok jó érveket, inkább megmakacsolom magam.
3/4 anonim válasza:
Nagyon nem. Sőt, a legtöbb dologról azt gondolom, hogy többféle "jó" megoldás is létezhet, a véleményeknél meg pláne, ott maximum olyan van, amivel egyetértek, és amivel nem, de ettől még nincs rossz és jó vélemény.
Az életvitel tekintetében van persze olyan, ami szerintem helytelen, mert pl. káros az illető egészségére, vagy a környezetében élőkre, de az egy más kérdés.
A vallásról meg az a véleményem, hogy amíg másoknak nem árt vele az adott vallás gyakorlója, addig egyikre sem lehet azt mondani, hogy rossz, hiszen magánügye, hogy miben hisz, hogyan gyakorolja a hitét.
4/4 anonim válasza:
Nem. Én azt gondolom, hogy az én megoldásom a megfelelő az én életemben, az én körülményeimre, de ha az csődöt mond, akkor egy másikra is nyitott vagyok. Elég széles látókörű embernek tartom magam, kevés dolgot ítélek el nyíltan, sőt, azt vallom, amíg más élőlénynek nem ártunk az adott tevékenységgel, addig semmi probléma nincs vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!