Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Budapesten könnyen ellehet...

Budapesten könnyen ellehet tévedni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem harminc éve lakom itt, de még néha most is sikerül, mondjuk amúgy sem vagyok jó tájékozódásban:)
2011. ápr. 2. 15:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindíg sikerül. Pl. azt nem tudom megjegyezni, hogy az aluljáróból melyik lyukon kell felmenni, tehát már ott eltévedek.
2011. ápr. 2. 15:52
 3/5 A kérdező kommentje:

nem lakok még ott

szóval ezért kérdezem

:)

2011. ápr. 2. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:

kb minden ki van írva mindenhova. aluljárónál a legegyszerűbb korrigálni. visszamész, és megkeresed a megfelelő kijáratot.

a többség szívesen segít, ha megkérdezel valamit. legrosszabb esetben is ott a térkép. a 4-6os villamos vonalán minden megállóban van hatalmas budapesti vonaltérkép, mostanság már azt is kiírják, hogy melyik fontos intézményhez hol kell leszállni.

még a született bpiek is eltévednek néha, de ebből lehet a legjobban megjegyezni, hogy következő alkalommal merre menj. tapasztalat :D

a legrosszabb, ami történhet veled, hogy pár óra elmegy az életedből. de se megenni, se elrabolni nem fognak, akármerre is tévedsz. a belváros könnyen áttekinthető, ha sokat barangolsz, akkor felfedezed, hogy melyik útvonalat hol lehet lerövidíteni.

2011. ápr. 2. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:
ha még az életben nem jártál ott, vagy csak egyszerűen egy olyan helyen mész ahjol még nem jártál akkor akár Párizsban akár Budapesten, akár Szegeden, akár Jászalsószentgyörgyön vagy, eltévedsz, nem lehet általánosítani. Ha minden nap járos a várost, nem tévedsz el.
2011. ápr. 2. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!