GLS szállít szombaton?
Figyelt kérdés
Tegnap rendeltem egyik oldalról, és ma igazolták vissza hogy már átadták a futároknak a csomagot. (szortírozás, stb zajlik épp)
Holnap kihozzák? Vagy majd csak hétfőn?
2011. ápr. 1. 17:58
1/5 anonim válasza:
A GLS csak munkanapokon (8-17 h között) szállít.
2/5 anonim válasza:
A GLS szombaton is van, legalábbis nekem volt, hogy szombat délután 17:00-kor hozták ki a rendelt csomagot.
3/5 anonim válasza:
Az már a futártól, a mennyiségtől függ, hogy kivisz-e neked, vagy lusta, nem ér rá, fontosabb csomagok vannak - és ezért hétfőig várakoztat. De elvileg kiviszi, mivel szombaton is dolgoznak. Előző vtam
4/5 anonim válasza:
A GLS, a pénteken feladott csomagokat szombaton is kiszállítja, de ez pillanatnyilag csak Budapesten érhető el, a vidékieknek hétfőig várni kell :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!