Nincs valami nagy baj, ha egy negyvenéves férfi kedvenc szórakozása a Legozás?
Minden pasi imád legózni, de furamód a legtöbbje már "csak a gyerek kedvéért" építget :=)
Amelyik férfi felvállalja ezt a hobbiját, az nem csodabogár, csak őszinte :=)
Bár én még csak 33 vagyok, de imádom a legot. De sajnos nincs pénzem egy komolyabb készletre.
Viszont letöltöttem az lhp-ról egy nagyon frankó lego programot (ingyenes).
Már épül is a stadionom : )
Nos..
Csak néhány példa ami hirtelen eszembe jutott:
1. Párom még csak 25, de kétlem, hogy 15 év múlva kevésbé örülne egy Lego Mindstormsnak mint most... persze akkor sem fog kapni :D.
2. Melóhelyemen a férfiak átlagkora 40 felett van... 1 hónapja hoztam be a gyurmalinomat (www.gyurmalin.hu) ... azóta a cégnél összesen kb. 20-at vettek összesen... azóta mindenki félkézzel gépel mert a másik foglalt. :)
3. De jó pár 40-50 körüli kollégát fel tudnék sorolni akiknek az asztalán mindig találni egy-egy ördöglakatot, neocube-ot, vagy egyéb "gyerekjátékot" :)
4. Apukám meg ahányszor kiküldetésbe megy, viszi magával a Pumukli és Alf dvd gyűjteményét és esténként arra alszik el. :)
Szerintem válaszoltam a kérdésre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!