Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Rocker-e vagyok? Igen vagy nem?

Rocker-e vagyok? Igen vagy nem?

Figyelt kérdés
Szeretem a rock minden változatát (indie-től a hardcore metálig),más stílusú zenét pedig csak akkor hallgatok,ha valamely elem szerepel benne a kedvenc stílusomból.Fizikai fájdalmat és hányingert érzek a legtöbb pop- és az elektronikus zenétől. Fekete,vagy sötétebb árnyalatú ruhákat hordok,mert így érzem jól magam. A kedvenc együttesem dalszöveget kívülről fújom. Politikai hitvallásom,hogy akár hogy szavazunk,az ország élére mindig csak balf*szok (vagy jobbf*szok,ahogy tettszik) kerülnek. Én nem vallom magam rockernek,de a franc tudja.
2011. márc. 29. 20:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Ezt neked kell eldöntened. De annyit elárulok, hogy attól nem leszel rocker, ha fizika fájdalmat érzel az elektronikus zene miatt, de még attól sem, ha sötétbe öltözöl.
2011. márc. 29. 21:20
 12/19 A kérdező kommentje:
Drága utolsó! Ezt én is tudom,nagyon jól!
2011. márc. 29. 21:53
 13/19 anonim válasza:
hát én csak annyit tudok, hogy szimpi vagy :D xd
2011. márc. 29. 21:53
 14/19 A kérdező kommentje:
De nekem így jó!
2011. márc. 29. 21:54
 15/19 A kérdező kommentje:
Uccsó! Remélem lány vagy!
2011. márc. 29. 22:08
 16/19 A kérdező kommentje:
:D
2011. márc. 29. 22:08
 17/19 anonim ***** válasza:

"mondhatod rockernek magad, de szerintem ha nem látszik rajtad valamennyire, akkor nem is vagy az. "

Ez mekkora baromság. Szerintem az, hogy rocker, bentről jön, hiszen az ízlés tükröz valamit a belsőből. Az viszont nem biztos, hogy realizálódik a külső megjelenésben. Azok is rockerek, akik erősen introvertált személyiségek, és otthon rockot hallgatnak, de nem sok helyre mennek, és rocker ruháik is alig vannak. Mondom ezt úgy, hogy én azért járok koncertre, nem is ritkán, fiúként hosszú a hajam(nem a rock miatt növesztettem), és van pár zenekaros pólóm.

2011. márc. 30. 01:03
 18/19 anonim válasza:
xD igen lány vagyok! :D :D
2011. márc. 30. 17:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, és nem is érdekel.
2012. szept. 2. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!