Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A franciák szeretik a magyarokat?

A franciák szeretik a magyarokat?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 20:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%
Elfogadnak, segitokeszek, olykor ereztetik hogy nem idevalo vagy. ugyonolyan emberek amugy
2011. márc. 25. 12:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A franciak nem csak a magyarokat nem szeretek hanem senkit sem.nem szeretnek senkit de a nemeteket utaljak a legjobban
2011. szept. 6. 20:21
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Már nem azért, de a magyarok nagy része ugyanúgy lenézi az ukránokat, románokat, szerbeket (a nálunk fejletlenebb országok lakóit). Akkor miről is beszélünk?

Nem mondom, hogy a franciák/németek vagy akármelyik nyugati nép jogosan ilyen, de ha a magyarok nagy része is ilyen, akkor mi ezt miért rójuk fel nyugati embertársaink számlájára?

Szerintem ez egy hülyeség egyébként is. Mikor fogjuk már fel végre, hogy egy ember személyisége nem a néptől függ?

Én pl. nagyon sok ŐSZINTÉN kedves és érdeklődő némettel beszélgettem már, akiket nagyon érdekelt Magyarország, Budapest és a magyar kultúra, mert nekik ez annyira egyedi.

Franciák/britek, és akármelyik nép közt csomó ilyen ember van, ezt bátran ki merem jelenteni.

2012. aug. 10. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!