Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért jó alkoholt fogyasztani?...

Miért jó alkoholt fogyasztani? Mire jó az?

Figyelt kérdés

én spaciel 3 éve nem ittam alkoholt, de ha diszkóba bemegyek bulizni nem igen látok józan embert. csak balhét csinál és butít. a pasik azért isznak mert józanul nem mernek leszólítani lányokat, a lányok meg azért isznak hogy legyen egy jó kifogásuk hogy miért pont azzal a b@rommal kellett ágybabújniuk. szóval sokan ismerkedési indikátorként használják, de én azt gondolom hogy az igazán érett gondolkodású embernek nincs szüksége segéd eszközökre, és minden gond nélkül tud másokkal kapcsolatot teremteni.

én speciel sosme szerettem, amennyire feldobná a hangulatot utóatásként annyira le is hangolja, emésztésnek kinél jót tesz kinél rosszat, rosz lehetet, rókázás , sokba kierül, könnyen megverik kirabolják a részeg embert. hamarabb szenved balesetet esetleg halált ....

tudtok mondani nekem ellenérvet is ? ... mi jó van ebben ?

2011. márc. 24. 18:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

20:37

Keverve idd, én csak úgy szeretem, szintén a pezsgőn és citromos sörön kívül. Boros-kóla, vodka-narancs és ami még jobb az az ananászos-vodka, csak én egy túl jól sikerült ivászat óta még ananász(rostos)t sem akarok inni.

Egyébként nem kamu érvek hangzanak el, csak viszonylag kevés olyan netezik és/vagy olvassa az ilyen kérdéseket, aki nyíltan bevallják, hogy menőzésből, mert megtehetik, mert a társaság viszi rá, vagy mert problémákkal küzd. Egyébként utóbbi akár még hozzá jöhetne mint érv, mert elég sokan űzik emiatt... de mindegy.

2011. márc. 24. 20:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem jo alkoholt fogyasztani, csak probaljak belesujkolni a tarsadalomba, hogy ez jo dolog, mert epp ugy, mint a drog meg a cigi, az alkohol is sok penzt hoz a konyhara a sok pubnak, a gyartoknak, a kluboknak stb. En sem iszom es nagyon megvetem az olyan embereket, akik ittasan vezetnek vagy okoznak barmi kart.
2011. márc. 25. 01:43
 13/16 anonim ***** válasza:
8-as. Egy kicsit túldimenzionálod a dolgot.
2012. dec. 8. 10:15
 14/16 Gergó Dénes válasza:

Hát akkor már inkább alkohol, mint nyugtató, vagy antidepresszáns.

Meg néha nem rosz egy kis rövidzárlat

:)

2013. febr. 26. 20:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Az alkalmi alkoholfogyasztásban semmi elítélni való nincs. Megmondom én mit szeretek az italokban az élvezeti értéken felül. Az alkohol egy bizonyos szint elérése után egy fantasztikus eufóriát vált ki az emberből. Ez az a pillanat amikor megnő az önbizalmad sokkal erősebbnek érzed magad. aki pozitívabban szemléli a dolgokat (persze ez érzelmi behatástól függ, adott esetben a fájdalmat fokozza.) A cél ennek az eufóriának a megtartása mert ha ezen túlmész akkor már dezorientáció, mozgási zavarok, ecetera. Ilyenkor van a másnaposság, fejfájás és a további kellemetlen következmények amit sokszor meg lehetne előzni
2014. dec. 25. 17:10
 16/16 anonim válasza:
Hát nem tudom egy-két sörtől mi változik az emberen meg. Jobban tudsz társalogni!? Kezdeményezőbb vagy!? Utálom az alkoholt, két üveg sör után se érzek semmi mást. Párszor ittam ennyit, de egy keserű szemét az összes többi szeszesitallal egyetemben.
2017. aug. 1. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!