Milyen egy punk lány?

Figyelt kérdés
Felvilágosítanátok erről a stílusról?:)
2011. márc. 21. 20:43
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Üzenném azoknak akik itt azzal menőztek úgymond hogy hány beírásuk van meg h milyen tanárt köpnek le :D A punkság nem abból áll hogy leköpünk embereket szerintem ez a bunkóság kategória. Ettől nem leszel se menő se semmi más. Az ilyen emberek maitt gondolják a punkokat utolsó bunkó faragatlan senkiknek. Aki meg a beírásaira büszke mert nincs házifeladata.. Kislány először nőjjél fel. Attól senki szemében nem nőssz meg hogy elvágod a jövődet :D Az ilyen emberek szeirntem szimplán gyerekesek :D mellesleg én is többekben képviselem a punk stílust és ettől még nem vagyok egy trágár köpködős bunkó :D
2011. aug. 10. 13:54
 12/14 lecsaPUNK válasza:
100%

Kedves kérdezö! A punk az nem egy stilus hanem egy életérzés! Én punk vagyok! Iskolában a nézeteim miatt nem annyira értenek meg csak akik ebben jártak vagy tudják!! Én sose arra mentem hogy feltünöen streetpunk kinézetem legyen én még a bakancsotse mindig hordom csak koncerteken meg ha hidegebb esösebb nap van! Ide nem külsö kell hanem egy nézet,életérzés!

17/F

2014. szept. 15. 22:44
 13/14 anonim válasza:
100%
Utolsó.. Pacsit ;) xD 15/punklány
2014. okt. 30. 08:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is energiaitalozok és magamat punknak vallom de fiú vagyok. Nemzeti kommunista, és semmi külső jele nincs ennek a stílusnak.
2020. febr. 12. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!