Hogyan lehet leszokni a nevetésről?
Figyelt kérdés
Én velem az van hogy le akarok szokni a nevetésről mert van amikor csak ugy mek az utcán és egyszer csak rám jön.Tudtok ajánlani tippeket?2011. márc. 20. 21:11
1/11 anonim válasza:
Nekem is van ilyen, hogy eszembe jut valami vicces sztori, és hangosan röhögnöm kell, meg teli arccal vigyorgok. De szerintem ez jó^^ Én amúgy azt szoktam, hogy előkapom a telefonomat, és nézem, mintha épp az imént kaptam volna egy vicces sms-t. Így kevésbé gáz:D
2/11 anonim válasza:
LOL. Én úgy csinálok utána mintha a fogamat piszkálnám a nyelvemmel, meg rágom az ajkamat:D De ha valaki előtte látott meg mikor elmosolyodtam a "semmin" úgy is mindegy már:)
4/11 anonim válasza:
első: jó ötlet!majd én is alkalmazom : )))))))))))
5/11 anonim válasza:
Nem vagyunk betegek, csak jókedvűek. Hallottam egy srácról, aki elment répaföldekre, és kiette a répát a földből, de ezt napi rendszerességgel. Na ú már közelében van a betegnek.
6/11 anonim válasza:
Ilyenkor gondolj vmi rosszra és akkor elmegy a kedved a nevetéstől :DD
7/11 anonim válasza:
Az a legcikibb, hogy mondjuk mikor rámjön a röhögés az utcán, a velem szembe jövők szerintem azt hiszik, hogy rajtuk röhögök :S:S De amúgy gondolj valami rosszra, én is nagyon nevetős vagyok, de ha rágondolok a saját kinézetemre, rögtön elmegy a kedvem tőle.
8/11 anonim válasza:
Nem igaz, akkor bűntudatod lesz, hogy rosszra gondolsz és mégis nevetsz.
9/11 anonim válasza:
Nekem utcán mindig eszembe jut valami, amin nevetek, vagy mosolygok. De nem érdekel, az emberek néznek, de mindenki olyan búvalb@szott úgyis, úgyhogy nem érdekel, legalább hátha valakit felderítek egy kicsit :)
10/11 anonim válasza:
örülj neki! én 14 hónapja nem nevettem szívből.. úúgy vágynék már rá :( ezt műveli a beteges fogyókúra az emberekkel. .belesavanyodnak (sokan a környezetemben) bárcsak olyan humoros egyéniség lennék mint régen voltam :(
a nevetés sose baj! inkább röhögje el a híradós is a hírt, mintsemhogy faarccal mondja végig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!