Megoldható, hogy megtanuljak írni a 'másik' kezemmel? Hogy kezdjek neki?
Helló!
Balkezes vagyok, és én már próbáltam a jobb kezemmel írni.
Meg lehet tanulni, nem lehetetlen, nekem is egész szép lett az írásom a jobb kezemmel, de a legjobb ha úgy kezded, hogy előveszed az ált. isk. 1. osztályos írásfüzetedet, és azt megcsinálod újra a másik kezeddel.
Vagy az is segít, ha azzal a kezeddel rajzolsz, amelyikkel meg szeretnél tanulni írni.
Hát csak gyakorolni kell :) Én amikor kicsi voltam, elhatároztam, hogy megtanulok bal kézzel írni, meg mindent csinálni, mert láttam a TV-ben, hogy valakinek eltört a jobb keze, és milyen nehéz volt neki :D Na és fogtam egy papírt meg egy tollat, és elkezdtem :) És gyakoroltam és gyakoroltam, de én élveztem amúgy nagyon :D Csak akkor még a jobb kezemmel se tudtam tökéletesen írni, vagy 10 éves voltam, de így se tartott sokáig belejönni! Azóta tudok írni ballal rendesen. De a jobb kezem azóta sem volt gipszben :D:D kop-kop:)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!