Hogyan szerezzek barátokat?
Figyelt kérdés
A suliban sokakkal vagyok beszélgető, köszönő viszonyban de velük sulin kivü nem igazán tartom a kapcsolatot. VAn 4 Nagyon jó barátom akikkel szoktam is találkozni máshol is de
a 4 az nem túl sok.. Van, hogy nem érnek rá és én olyankor döglök egész nap és kérdéseket írok ki a gyakor kérdések.hu-ra...
Chaten néha dumálok másokkal de nem akarok nyomulni. Mit tanácsoltok? Hogyan szerezek haverokat?
13 (májusban 14) éves lány vok
2011. márc. 15. 10:42
1/5 anonim válasza:
4 barátod van? nekem egy sem, és nem vok ratyi. 14/F
2/5 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy ratyi az akinek nincs barátja. Lehet, hogy neked ez nem olyan fontos. Lehet, hogy te zárkózottabb fajta vagy és társaság kerülőbb ( ez nem feltétlenül rossz) így neked nincs olyan nagy igényed barátokra.
2011. márc. 15. 11:20
3/5 anonim válasza:
Nekem sincs sok barátom, csak az osztálytársak, volt osztálytársak meg néhány itt a környéken,ahol lakom.:S Ha akarod , írhatsz üzenetet , mert én is unatkozom sokszor:/ 14/f
4/5 anonim válasza:
Nekem 3 "legjobb barátom" van, eggyel csak neten tudom tartani a kapcsolatot, mert elköltöztek, a másik 10 -ből 8-szor nem ér rá, a harmadik meg most beteg. És jé, énis :D Prübélj meg beszélni másikkal is az iskoládban...
5/5 anonim válasza:
Nem vok zárkózott, sőtt. :D
Csak nincs a környékemen olyan, akivel el tudnék beszélgetni, járogatni mindenfelé , meg ilyenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!