Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem tudok dönteni!? (bőv. Lent)

Nem tudok dönteni!? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

9.es vagyok. Már a gólyatáborban azt mondtam h elmegyek a sulimból mert nem voltak szimpatikusak a tanárok(mindenkinek beszóltak,sértegették a diákokat,kibeszélték stb). Sok közülük rendet nem tud tartani,így tanítani sem tud órán. Szeretek tanulni...de itt nem lehet(állandóan bejön az ig.helyettes üvöltözik,"fenyeget" minket). Az átlagom 3.8 szokott lenni. A másik problémám az oszt.társaim,ill. a többi diák. Barátkozós típus vagyok,így sok barátom van,de néha úgy érzem h egyedül maradtam(pl. hátam mögött kibeszélések). Mostanában a folyosóra se megyek ki... pedig év elején mindig kint voltam és hülyültem a többiekkel. Most kedvem sincs az egészhez... Van egy "kiszemelt" suli amiről jó véleményeket hallok. Sok programot szerveznek,jók a tanárok stb. Ott zajlik az élet. Jövőre ha minden jól megy át szeretnék menni... viszont nagyon félek attól hogy nem fogadnak be valamiért,vagy nehezebb lesz beilleszkednem,mivel ők már 1 éve osztálytársak és barátságok szövődtek.

Ti mit gondoltok erről? Van értelme másik suliba mennem úgy h ott senkit sem ismerek,ráadásul 10.esként megyek oda? Van itt olyan aki sulit váltott és sikerült beilleszkednie?

2011. márc. 10. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem menj. ha tényleg barátkozós vagy akkor be tudsz illeszkedni. nálunk is van olyan lány aki idén jött(10.es vagyok) és jó pár barátnőt szerzett, jól beilleszkedett
2011. márc. 10. 15:00
 2/4 anonim válasza:

Szerintem menj át, ha igaz, amit írtál.

Be fogsz tudni illeszkedni, ebben biztos vagyok!

2011. márc. 10. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Sokan szoktak 10.es korukban sulit váltani. Szerintem, ha már 9. esként nem érzed jól magad a suliban, akkor ez már csak romlani fog!
2011. márc. 10. 15:02
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát igen én is ettől félek. Egyik barátnőm is sulit akar(t) váltani,de aztán mondta h beszélt a szüleivel és neki azt mondták h 10.ben biztos más lesz az osztályközösség,és h várjon.

Persze barátkozós vagyok,csak néha kissé "gátlásos" leszek pl. ha bemegyek egy idegen helyre. És nem túl jó ha ezt látják rajtam:S

2011. márc. 10. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!