Nem tudok dönteni!? (bőv. Lent)
9.es vagyok. Már a gólyatáborban azt mondtam h elmegyek a sulimból mert nem voltak szimpatikusak a tanárok(mindenkinek beszóltak,sértegették a diákokat,kibeszélték stb). Sok közülük rendet nem tud tartani,így tanítani sem tud órán. Szeretek tanulni...de itt nem lehet(állandóan bejön az ig.helyettes üvöltözik,"fenyeget" minket). Az átlagom 3.8 szokott lenni. A másik problémám az oszt.társaim,ill. a többi diák. Barátkozós típus vagyok,így sok barátom van,de néha úgy érzem h egyedül maradtam(pl. hátam mögött kibeszélések). Mostanában a folyosóra se megyek ki... pedig év elején mindig kint voltam és hülyültem a többiekkel. Most kedvem sincs az egészhez... Van egy "kiszemelt" suli amiről jó véleményeket hallok. Sok programot szerveznek,jók a tanárok stb. Ott zajlik az élet. Jövőre ha minden jól megy át szeretnék menni... viszont nagyon félek attól hogy nem fogadnak be valamiért,vagy nehezebb lesz beilleszkednem,mivel ők már 1 éve osztálytársak és barátságok szövődtek.
Ti mit gondoltok erről? Van értelme másik suliba mennem úgy h ott senkit sem ismerek,ráadásul 10.esként megyek oda? Van itt olyan aki sulit váltott és sikerült beilleszkednie?
Szerintem menj át, ha igaz, amit írtál.
Be fogsz tudni illeszkedni, ebben biztos vagyok!
Hát igen én is ettől félek. Egyik barátnőm is sulit akar(t) váltani,de aztán mondta h beszélt a szüleivel és neki azt mondták h 10.ben biztos más lesz az osztályközösség,és h várjon.
Persze barátkozós vagyok,csak néha kissé "gátlásos" leszek pl. ha bemegyek egy idegen helyre. És nem túl jó ha ezt látják rajtam:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!