Környezetemben van egy elég képmutató banda, abban van egy lány, akinél jellemtelenebb embert még életemben nem láttam (szeret a középpontban lenni, ilyen törtető, könyöklő típus). Óriási rejtély számomra, hogy míg a társaság tagjai azért oltogatják egymást, ezt a lányt senki, pedig ő aztán a legocsmányabban ócsárol mindenkit a háta mögött, szembe pedig nagyon kedves. Mindenki tudja ezt, hiszen látja/hallja, de nem is mondják neki, hogy vegyen vissza, és körülötte is maradnak.
2011. márc. 5. 23:37
1/8 anonim válasza:
Gondolom ha ő a legtaplóbb, félnek tőle.
2011. márc. 6. 00:17
2/8 anonim válasza:
Bocs, hogy ezt mondom, de ilyen esetben érdemes azon is elgondolkodni, hogy veled van a baj, a lánnyal, vagy a közösséggel?
2011. márc. 6. 01:38
3/8 anonim válasza:
Mert birkák és nincs saját értékrendjük.
Sz*rd le! Ők már úgyis rabszolgák...
2011. márc. 6. 07:31
4/8 anonim válasza:
Ez egy embertípus. Nekem is sokszor feltűnt, h vannak olyanko, akik mindig a középpontban állnak, nagymenők és egyszerűen mindenki imádja őket. Pedig undorító ahogy viselkednek, ha kívülálló szemével látod. Ez van. :(
2011. márc. 6. 09:25
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Másodiknak: lehet, hogy velem van a baj, mert én azért koptam ki a társaságból, mert ezt nem veszi be a gyomrom. Lázítgatni meg nem fogok senki ellen senkit. Ha nekik ez tetszik.. akkor nyilván én vagyok rossz helyen.
2011. márc. 6. 11:15
6/8 anonim válasza:
Figyelj, a lánnyal is baj van, de leginkább a közösséggel.
Ez a lány nem tudna így viselkedni, ha a közösség nem tolerálná. De mivel a közösség tolerálja, ez azt jelenti, hogy maga a közösség is ugyanolyan, hasonló. Vagyis egyik kutya, másik eb. Azért vannak olyan jól meg.
Szakíts ezzel a közösséggel, és keresd meg a magadhoz valót, mert úgy tűnik, ez nem az.
2011. márc. 6. 13:56
7/8 anonim válasza:
inkább az a kérdés hogy került a társaság központjába , és miért nem utálták már ki az elején
most már senki nem akar beszólni neki mert azzal kieshetnének a "bandából" és ugye senki nem akarja hogy utálják
2011. márc. 6. 14:05
8/8 A kérdező kommentje:
Hát ez számomra is jó kérdés, hogy miért nem utálták már ki az elején. Szerintem azért, mert valahol ő kezdte először maga köré gyűjteni az embereket. Tudjátok, ez az ismerjük egymást két hete, de puszi-puszi, nyali-fali, jaj, de jóban vagyunk. Ugyan mögöttes tartalom még nem nagyon alakult ki, de a látszat már tökéletes. Ez mindenkinek jól esett, hogy tartozik valahová, meg van a helye az új közösségben, de aztán persze eléggé hamar indultak a hátbatámadások, mocskolódások. Igaza van a 13:56-osnak is, hogy ez valahol mindenkire jellemző, de mégis ez a lány a legrosszabb mind közül, és őt éri legkevésbé kritika.. Szerintem nélküle a többi ember se lenne ennyire sunyi. Habár ők valószínűleg más környezetben is simulnának a legerősebb egyéniséghez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!