A Magyar nép a világban miben híres?
cigányzene az más kultúra én nem sorolnám a magyar nép híréhez..
Rubik kocka, gyufa, golyóstoll, telefon - számítástechnika alapjai, hidrogénbomba, helikopter stb ezek szerintem elég híres magyar találmányok :D
A fikazasban, panaszkodasban, masok kihasznalasaban es eltaposasaban, a pletykalasban es sz**kavarasban, valamint, hogy minel tobb penzt huzzon le a sajat honfitarsairol.
Ja, a gyulolkodest es uszitast majdnem kifelejtettem...
Udv
Azért a feltalálók névsorához hozzáfűzném, hogy bizonyos részük zsidó származású volt. Ilyenek mint:
Bíró László, Kemény János, Teller Ede, Richter Gedeon, Goldmark Péter Károly, stb.
De volt más származású ember is köztük: svájci, szerb, stb.
Lucifer revíziót tart a pokolban, megfelelően gondoskodnak-e az ördögök a rájuk bízottakról. Az első kondér alatt vígan lobog a tűz, a kondér mellett egy tábla:
NE MÁSSZ KI!
Lucifer kérdésére az ördög így felel:
- Ezek itt a németek. Tüchtig nép, betartják a szabályokat.
A következő kondér is mintaszerű, ám tábla helyett itt egy géppisztolyos őr áll.
- Ezek itt az oroszok. Ha valamelyik megpróbál kimászni, az őr a géppisztollyal visszakényszeríti.
A harmadik kondérnál is minden stimmel, de Lucifer felvonja szemöldökét:
- Nem látom az őrséget, és tábla sincs.
- Ide nem is kell, ezek a magyarok. Ha egy megpróbál kimászni a többi visszahúzza,
--ennyi--
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!