Mit szóltok hozzá, ha nem írnak vissza az üzeneteidre?
Figyelt kérdés
Nálam már nem az első eset, hogy írok üzenetet és vagy vissza sem ír/nak vagy 2 hét/1 hónap múlva, de akkor engem már amit kérdeztem tőle nem érdekel.
Ti írnátok vissza valami mielőtt visszaír, vagy ha ír nem válaszolnátok neki?
2011. febr. 27. 09:05
1/9 anonim válasza:
Baromi idegesítő! 3 ember levelére várok vissza, durván 3 hete és semmi. Ráadásul van, akinek közösségi oldalon írtam és látom, hogy feljár...
Hacsak nem fontos dolog, nem írok vissza, ha ennyit érek nekik, pedig a szemembe barátságot mutattak, így jártak.
21/L
2011. febr. 27. 12:56
2/9 A kérdező kommentje:
6 ember levelét várnám vissza, látom, hogy feljárnak, meg lehet nézni, de ezek szerint ennyit érek nekik, de majd ha kell valami, persze, hogy engem keresnek meg! Na, de majd az én válaszomat várhatják! Ez nem az első eset, van aki pedig rokon is. Csak rosszul esik, hogy megkérdezem, hogy vannak, meg mát is, és annyit nem tud visszaírni, hogy köszi, megvagyunk, majd még írok neked, ha több időm lesz! Pedig minden nap felnéznek pl. az iwiw-re....
2011. febr. 27. 13:04
3/9 anonim válasza:
Én megkérdezném tőlük, mi a szitu.
Én is van, hogy sokáig nem válaszolok, de nem azért, mert nem érdekel valami, hanem mert 1. baromi sok emberrel levelezek 2. lusta vagyok.
Az én hibám, de rendszerint nem szoktak megsértődni rám.
Bár az egyik ismerősöm most törölt. Igaza volt, hónapokig nem válaszoltam neki.
2011. febr. 28. 22:42
4/9 A kérdező kommentje:
Na az egyik ismerősöm most írt vissza 1,5 hét után, megköszönni a névnapi köszöntést, és azt írta majd még ír, na azt várhatom szerintem, meg nem kérdezte volna, hogy hogy vagyunk, na mindegy. Tudom van, aki nem foglalkozik az ilyesmivel, a férjem is mondta, hagyjam a fenébe, mert az a baj, hogy nem találkozok velük nap mint nap, de attól még nem kellene elfelejteni a másikat....
2011. febr. 28. 22:55
5/9 anonim válasza:
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de en van, hogy nagyon nem erek ra. En is volt, hogy nem irtam vissza, pl. miutan a babam szuletett. Egyszeruen nem volt ra kapacitasom (nem gratulalo emailek voltak, csak szia, mizu tipusuak, erre meg mit irjak?). Van az embernek sokszor jobb dolga is.
2011. febr. 28. 23:45
6/9 anonim válasza:
Nálam aki fontos lehet, az mind a telefonomban van.
Ha nem ír vissza és nekem fontos lenne, akkor felhívom, hogy ráér e most vagy jól van e.
Látszatkapcsolatokat meg nem szoktam fentartani, minek tenném.
2011. márc. 1. 10:22
7/9 anonim válasza:
Közösségi oldalakon meg nem érdemes publikus néven, valós adatokkal jelen lenni, csak kamu adatokkal mert csomóan onnan derítik fel mások kapcsolati hálóját, ismerettségét, stb.
Aztán bármire felhazsnálhatják az információkat, akár a munkahelyi megítélésnél, akár hitelképességvizsgálatnál, akár rendőrségi ügyben.
Nameg ott vannak a sok jóindulatú oldalak amik mások fotóit lopkodják le aztán csinálnak belőlük közröhely tárgyát a neten.
2011. márc. 1. 10:27
8/9 napietus válasza:
én mindig igyekszem időben válaszolni, ha valaki ír nekem, de van, mikor nem sikerül. azért pár napon belül mindig válaszolok. mondjuk ehhez kellett az is, hogy 1 figyelmeztetés után mindenkit töröltem, aki körleveleket küldözget, és azóta nem azzal kezdem, hogy a sok szemetet törlöm a fiókomból. így több idő jut a levelezésre (is).
2011. márc. 1. 11:01
9/9 anonim válasza:
Nálam fél éve van ez, az ötszázharminc ismerőseim közűl csak 10kb.max aki visszaír a családom közűl, de a többi ......
Én le**artam és nekik sem írtam vissza :P de NAGYON IDEGESÍTŐ !!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!