A "kicsit később" nálatok milyen időintervallumot takar egy telefonos szövegkörnyezetben? Az illető azt mondta, kicsit később visszahív, de még semmi.
Figyelt kérdés
Nem akarok tolakodó lenni, hogy sms-t írogatok, vagy csörgetem, de attól tartok elfelejtett visszahívni. :( Nem tudtok valami kis trükköt hogy eszébe juttassam?2011. febr. 26. 22:33
11/17 anonim válasza:
Szerintem holnap reggel hívd fel, ha iszogatnak lehet hogy már elfelejtette hogy mit ígért, ez mindenkivel megeshet, ha így volt biztos elnézést fog kérni vagy reggel ő fog téged hívni.
12/17 anonim válasza:
1-2 óra is lehet nálam akár. De inkább megmondom, hogy ekkor és ekkor visszahívlak.
13/17 Tinker Bell válasza:
Akkor lehet, hogy nem akarják, hogy ott legyél!
Némítsd le a telefonod és feküdj le aludni! Ha holnap hív, akkor mondd meg neki, hogy a kicsit később, az nem másnap!
14/17 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem értem, miért hívott meg. :( Na mindegy... most nem tudom, mi legyen!
2011. febr. 26. 22:49
15/17 A kérdező kommentje:
Tettem egy rövid csörgetést, 7 perce. Eddig semmi, dehát várok.
2011. febr. 26. 23:04
16/17 anonim válasza:
Hehe, ez jó. Kedvesem szokása, azt mondja visszahívlak. Ez nálam pár percet jelent, szóval rövid időt. Ő meg van hogy utána 2 napig nem hív újra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!