Hogy razzatok le hatarozottan, de udvariasan a telemarketingeseket?
1. Kérem hívjon vissza, ha elmúlt a válság! Köszönöm, viszonthallásra, várom a hívását.
2. Nem szeretném rabolni az idejét, köszönöm, hogy megkeresett az ajánlatával. Viszonthallásra.
3. Viszonthallásra.
Ezt, ilyen sorrendben. Ha nem ért az első kettőből, akkor miért én érezzem magam bunkónak?
Igazad van. Soha nem értettem meg, hogy hogy van pofája valakinek ilyen munkára vállalkozni. Az a legrosszabb, ha még apait-anyait bele is ad... Hozzánk egyszer feljött két csaj, mert a hülye apámmal beetették, hogy serpenyőt nyert - ingyen, természetesen. Hosszú percekig mondták a magukét, aztán nagy nehezen kinyögték, hogy hát ugyan ingyen van, de azért negyvenezet forint. Egy serpenyőért. Apám meg próbált rákérdezni, hogy ezt mégis hogy gondolták, de egyfolytában belé fojtották a szót, kijavították, amit mondott, iszonyat bunkók voltak. Nem hiszem el, hogy kénytelenek ezt csinálni (azt sem hiszem el, hogy valaki bedől nekik). Még a vezetékes telefonunkat is ki kellett kapcsoltatnunk, annyit zaklattak. Az utolsó hetekben már naponta többször is. És hiába mondtad el udvariasan, hogy nem érdekel, másnap megint felhívtak ugyanabban az ügyben. Inkább mennék az utcára, minthogy ilyen alantas, undorító munkát végezzek...
Szerintem nyugodtan tedd csak le a telefont, nem érdemes ezekre a tahókra időt pazarolni.
....szükség lett volna arra a kib*szott vezetékesre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!