Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek normális hogy...

Szerintetek normális hogy félek egy kicsit?

Figyelt kérdés

Nővérem kint él már 15 éve Kanadában néhányszor voltam már náluk idővel szeretnék majd én is kiköltözni. Tegnap skypoltunk és azt mondja mi lenne ha májusban kimennék angolt tanulni és maradjak is ott hosszabb távra.

Tudom hogy ez egy kihagyhatatlan lehetőség és nem is hagyom. Nincs itt semmi még munka sem ha meg van az sem fizet semmit. Olyan hirtelen jött hogy itt hagyjak mindent

2011. febr. 20. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
normális persze. de mit veszíthetsz? kimész, tanulsz, akár munkát is találsz, és ha nem tetszik, meg rossz a közérzeted még mindig haza tudsz jönni. :)
2011. febr. 20. 18:44
 2/6 anonim válasza:

egyet értek, ne hagyd ki! ha nem tetszik, akkor is még hazajöhetsz bármikor. ha itthon az angolt nem is használod, legalább megtanulod a nyelvet.

én szívesen mennék helyetted :) nekem sajnos nem volt lehetőségem ilyenre, most pedig egy elég biztos állásom van, nem hagynám ott.

2011. febr. 20. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, hogy félsz. Nekem is mondták, hogy nyáron menjek Londonba bátyám ott él én se tudok dönteni. Mennék is néha meg nem. Szeretem ezt a megszokott dolgaimat nem tudom, hogy tudnék változtatni. Mérlegelni kell az biztos.
2011. febr. 20. 19:02
 4/6 anonim válasza:

Akinek lehetősége van, menjen... Nem a semmibe mennétek, van családtag.. És ha nem jön össze, még mindig hazajöhettek...

Később megbánnátok, ha nem mennétek..

34 L

2011. febr. 20. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha a nõvéreddel jól meg vagy és felajànlotta,hogy menjél,akkor mire vàrsz?De ha itthon meg van ami kell,akkor ne menj.
2011. febr. 20. 19:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát én mennék...

Egyszer voltam Kanadába hát egy álom...

2011. febr. 20. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!