Szerintetek normális hogy félek egy kicsit?
Nővérem kint él már 15 éve Kanadában néhányszor voltam már náluk idővel szeretnék majd én is kiköltözni. Tegnap skypoltunk és azt mondja mi lenne ha májusban kimennék angolt tanulni és maradjak is ott hosszabb távra.
Tudom hogy ez egy kihagyhatatlan lehetőség és nem is hagyom. Nincs itt semmi még munka sem ha meg van az sem fizet semmit. Olyan hirtelen jött hogy itt hagyjak mindent
egyet értek, ne hagyd ki! ha nem tetszik, akkor is még hazajöhetsz bármikor. ha itthon az angolt nem is használod, legalább megtanulod a nyelvet.
én szívesen mennék helyetted :) nekem sajnos nem volt lehetőségem ilyenre, most pedig egy elég biztos állásom van, nem hagynám ott.
Akinek lehetősége van, menjen... Nem a semmibe mennétek, van családtag.. És ha nem jön össze, még mindig hazajöhettek...
Később megbánnátok, ha nem mennétek..
34 L
Hát én mennék...
Egyszer voltam Kanadába hát egy álom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!