Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hány embert utálsz? (túl rövid. )

Hány embert utálsz? (túl rövid. )

Figyelt kérdés
Akiket tényleg utálsz, nem csak nem kedvelsz. Ismered, nem ismered (pl. híres ember) az mindegy. Elég egy szám is.
2011. febr. 20. 00:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Változó.
2011. febr. 20. 07:59
 12/16 anonim ***** válasza:
2-t. Mindkettő volt tanárom. Na ők mindent elkövettek, hogy nekem keresztbe tegyenek, igyekeztek kirúgatni a suliból. Még most, több év távlatából sem tudok nekik megbocsátani, és ha rájuk gondolok, elönt a harag.
2011. febr. 20. 11:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Egyet. Volt osztálytársam az illető, és nagyon sokat tett azért, hogy így érezzek iránta. (Nem csak amíg oda jártam, hanem pl. osztálytalálkozón is pont ott folytatta ahol középiskolában abbahagyta.)

Egyébként nem szoktam felelőtlenül mindenkire azt mondani, hogy utálom csak mert nem szimpatikus.

2011. febr. 20. 12:12
 14/16 anonim ***** válasza:
nulla
2011. febr. 20. 12:24
 15/16 anonim ***** válasza:
2-osztálytársak
2011. febr. 20. 13:55
 16/16 anonim ***** válasza:
A volt főnökömet gyűlölöm azért amit művelt, ugyanakkor hálás is lehetnénk neki, amiért miután otthagytam az állásom, belevágtam egy régi álmom megvalósításába. Hasonló képen voltam egy sráccal, miután vérig sértett, rájöttem, hogy meg kell oldanom a problémáim és szakemberhez fordultam.
2011. febr. 21. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!