Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol barátkozhatnék nemzeti...

Hol barátkozhatnék nemzeti érzelmű fiatalokkal?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok

szeretnék ismerkedni, barátkozni velem egykorúakkal

békés megyei vagyok

olyan rossz, mert alig van barátom aki megért, aki olyan nézeteket vall mint én :S

2011. febr. 19. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Nem is tudom, miért... nézelődj a Jobbik háza táján...
2011. febr. 19. 17:10
 2/9 anonim ***** válasza:
21%

"olyan rossz, mert alig van barátom aki megért, aki olyan nézeteket vall mint én :S"

csodálkozol?

2011. febr. 19. 17:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A Szent Korona Rádió csevegőjét próbáltad már? Nem csak fiatalok vannak, de nyilván találsz olyat is.
2011. febr. 19. 17:13
 4/9 A kérdező kommentje:

17:12

miért csodálkoznék??

normálisan öltözködöm, ránézésre nem látszik, hogy milyen vagyok..

nem azt írtam h egy náci valaki vagyok

csak nemzeti érzelmű

2011. febr. 19. 17:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Most miért baj az, ha nemzeti érzelmű...? Istenem... -.-'
2011. febr. 19. 18:20
 6/9 dag ***** válasza:
álj be a nemzeti gárdába, ott jó sok barátod lesz!
2011. febr. 19. 20:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Gondolom a Jobbiknak van arra irodája, esetleg próbálkozz arra, hátha van valami közösségük/programjuk fiataloknak.

A borozók/sörözők közt is sok városban van jobbos/balos, rockkocsmákban pl. biztos vannak nemzeti érzelműek.

A Kárpátia is egész évben mindenfelé koncertezik, mondjuk nem olcsón, de ott is találhatnál barátokat.

Neten pedig közösségi oldalak, akár itt is hátha van Békés megyei.

2011. febr. 20. 00:25
 8/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! még várok :)

kedves utolsó köszönöm a választ, majd szétnézek arra fele is:)

2011. febr. 20. 13:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Istenem, annyira szánalmasak vagytok. Arról, hogy "nemzeti érzelmű", nektek egyből az ún. "nagymagyar", mellét verő jobbikus csürhe jut eszetekbe, akik eltorzítják a régi magyr jelképek értelmét. Nekem is van egy nemzeti érzelmű barátom, érdekli a magyar történelem, a nagy költőink a példaképei. És köze nincs a fenn említett idiótákhoz. A nemzeti érzelem egy sokkal régebbi dolog, mint ez a baromság, amit az úgynevezett szélsőjobboldaliak csinálnak.
2011. febr. 26. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!