Miért mondja rám mindenki, hogy bunkó vagyok, ha Honfoglalóban levárazom az ellenfelem, a gyengébbet támadom?
Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 23:33
11/13 anonim válasza:
Dehogy vagy bunkó. A Honfoglaló csak egy játék, nem kell véresen komolyan venni. Én havonta néhányszor játszok csak, amikor van időm, és természetesen azt szeretném, ha nyernék. Ez észjáték, és az okosabb/ logikásabb/ jobb memóriájú ember nyer. Szerintem ez így igazságos. Azt h bunkó vagy, az mondja, aki nem tud veszteni.
12/13 anonim válasza:
Nem mindig észjáték.Ha valaki több órán át ott van és játszik,az a 4-5 játéknál már ismétlődő kérdésekkel találkozik..Engem mondjuk nem zavar ha támadnak,de volt hogy az zavart,hogy hárman játszunk elvileg,de az egyik játékos csakis a másikat támadta,így mintha én kimaradtam volna a játékból...Az meg főleg bunkósságnak tartom amikor 2 ember csak a harmadikat támadja..Ha én így járok akkor én mindig kulturáltan megköszönöm a játékot és menet közben kilépek.Játsszon a géppel tovább..De nem húzom fel magam ilyen ökörségen..
Régen azért jobb volt,mert a játék volt a fontos,nem az,hogy mindenáron eltapossam a másikat...
13/13 anonim válasza:
De ez hülyeség.. jó hogy a játék a fontos, persze, jó játék, de attól még hogy nyerni akarok, magát a játékot is élvezem. Viszont magáért a játék öröméért nem játszok olyan játékokat aminek van vége is, ha csak úgy játszogatni akarnék, valami vég nélkülit keresnék, ami nem nyerésre/vesztésre megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!