Ma egy ismeretlen szolt be a boltban, hogy o meg ilyet nem is latott, hogy valaki teljesen szokere fesse a hajat. Komolyan? Ez ilyen nagy dolog, mikor manapsag piros, lila, kek hajjal is jarnak-kelnek az emberek? Miert baj az, hogy szoke valaki? Festett szoke vagyok, en igy erzem jol magam es masok szerint is illik hozzam. Sokkal jobban erzem magam ezzel a hajszinnel. Ezen nem ertem, hogy mi olyan nagy dolog. Ti ertitek, hogy miert szolt be ez a 40 ev koruli holgy?
Teljesen normalisan oltozkodom, sot kifejezetten visszafogott a stilusom. Tetovalasom, piercingem meg hasonlok nincsenek. Nem is tini vagyok, hanem huszoneves anyuka es nem tudom ezt mire velni... en meg annak sem szolnek igy oda, akinek zold haja van.
2011. febr. 18. 22:58
1/7 anonim válasza:
Vannak bolond emberek, ne foglalkozz velük. Lehet, hogy 3000éve, amikor még ő volt fiatal, akkor nemvolt elfogadott a hajszín megváltoztatása. Az a lényeg, hogy te jólérezd magad a bőrödben.
2011. febr. 18. 23:01
2/7 anonim válasza:
A hölgy bizonyára más bolygóról jött, mert manapsag majd minden ötödik hölgynek szőkére van festve a haja.
2011. febr. 18. 23:10
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy szemműtétje volt, most kapta vissza a látását. Gratulálnod kellett volna hozzá.
2011. febr. 18. 23:10
4/7 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom ezt hova tenni magamban, mert abszolut nem feltuno a kulsom...a hajam sem osz vagy tejfeher es a holgy sem volt idos...meg a 85 eves nagymamamnak is tetszik.
Szoval elfogadom, ha valakinek nem tetszik, de milyen bunko dolog ezt egy idegennek csak ugy a semmibol oda vagni, nem? Nekem sem eppen tetszik, mikor valaki szenne van tetovalva vagy kek a haja, de soha senkinek nem mondanek rosszat ilyenert, mert mindenki maga tudja, hogy hogy erzi jol magat.
2011. febr. 18. 23:14
5/7 anonim válasza:
Ne rágódj ezen. Ha nemlenne jó a hajad, a nagymama lett volna az első aki megmondja, legalábbis engem ő szól le minden hülyeségemért, egyébként sokszor jogosan:D. El kell fogadni, hogy vannak bunkó emberek. Az is lehet, hogy irígységből mondta. Idősödő nőknél gyakori, ha meglátnak egy fiatal, szép nőt. Felejtsd el, jóéjt
2011. febr. 18. 23:18
6/7 A kérdező kommentje:
Hogy pontositsak, azt mondta, hogy jol all, csak azt mondta, hogy sosem latott meg olyat, aki teljes platinaszokere festette volna a hajat. Mert megkerdeztem, hogy miert kerdezi, szerinte furcsa es mondta, hogy nem, nekem jol all, csak ilyet meg nem latott. Ezt nem ertem...azert nem en vagyok az egyetlen. Amugy nem ugy nezett ki, mint aki nem szazas, tok atlagos volt o is es normalisan beszelt, nem volt gyogyos. Na mindegy, ugy latszik, hogy egyes emberek ossze-vissza beszelnek.
2011. febr. 18. 23:28
7/7 anonim válasza:
Hogy-hogy nem látott még ilyet? Hol lakik, egy tanyán? Már egy kis faluban sem újdonság, ha valakinek festve van a haja. Lehet, hogy tényleg egy másik bolygóról jött. Vagy kimenő volt az elmegyógyból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!